Hyppelytaso

Kilpajakke | 18.03.2010 | Chip
1:52

http://www.mikseri.net...

kuudella paskalla samplella tehty housechippailu.

9.00   525 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
_Sebaz 09.04.2010
Tää o kyl iha sairaan helmi. :D Tulee tost melodiast mielee ne ihme sällit, ketkä huilulla koobrii hypnotisoi. Ottaen huomioon nimenomaan samplet mitä tarjottii, ni tää o helposti 9/10. :) Aivan helmi.
0   +1 +2
 
Tusina Immonen 19.03.2010
Sait juuri uuden fanin, vaikka en nyt suorilta meinaakaan millekään projektille faniutua.

Sen verran groovia matskua kuitenkin että meinaan ensitöikseni kahlata läpi kaiken sun matskun täällä mikserissä.

Jos antaisin numeroita, niin täs ois kympin biisi. Enkä ottanu huomioon aikarajoitetta enkä äänilähteiden yksipuolisuutta.

Saanko vielä taputtaa selkäänne?
+1   +1 +2
 
Nyhde 18.03.2010
Ei jumankekka minkä teit. Tämähän on sanalla sanoen loistava! Mutta vaikka lyhyt ja ytimekäs onkin useasti optimaalinen lähestymistapa tällaisiin asioihin, ansaitsee tämä pariminuuttinen herkkupala silti mielestäni ylimääräisen sanasen tai parikin, sillä loistavia kappaleita tulee lopulta vastaan vain harvakseltaan.

Jos on lainkaan seurannut tänne internetin perähikiälle lähettämiäni sekavia höpinöitä, on hyvinkin saattanut panna merkille, että lastumusiikki muodostaa melko merkittävän osan musiikkimaustani. Kyse saattaa tietenkin olla yksinkertaisesta nostalgiahourailusta, mutta itse yritän nähdä tilanteen hitusen valoisammin. Kyse on mielestäni yksinkertaisesti subjektiivisesta musiikkimausta, joka vain sattui omalla kohdallani kehittymään isolta osin muun muassa Nintendon ääressä. Ei siis ole mikään ihme, että sydämestäni löytyy paikka tämänkaltaisille hektisesti piipittäville äänille.

Mitä itse kappaleeseen tulee, eihän tämä tosiaan mitään taloa ole, vaikka rytmisektio vähän housuttaakin! Tämä käy selväksi jo ensimmäisen tahdin aikana. Nuo jossain keskitaajuusalueen tietämillä väli-iskuja nakuttavat rytmisoittimet ovat hengeltään niin lo-fi kuin olla vain voi, vaikka ne ovatkin saaneet ympärilleen ja kuorrutuksekseen joukon varsin moderneja efektejä. Liidistä, lyömäsoittimista ja arpeggioista tuskin tarvitsee edes puhua. Vaan eipä olisi onnistunut Fast Trackerillä tuollaisten kaikujen tekeminen! Ja osaltaan juuri siksi tällaisissa biiseissä on melkoisesti meininkiä.

Lastua on monenlaista ja tämä yksilö pyörii jossain leikkisän ja sankarillisen välimaastossa. Mieleen nousevat niin Mega Manit kuin Disney-tasoloikatkin. Yleisen fiiliksensä puolesta tämä voisi hyvinkin sopia vaikkapa jonkin uuden Mega Man -pelin itämaiseen kenttään. Luonnollisesti äänipuolesta täytyisi hieman tinkiä, mutta ei se ole ennenkään lastumusiikissa haitannut! Hyvä biisi on hyvä biisi, vaikka NESillä soittaisi.

Toivoin, että saisin kirjoitettua jotain muutakin kuin satunnaista jorinaa mieluisista soundeista, mutta hieman heikosti näyttää menevän. Pinnistän, vaikka kaikki olennainen tulikin sanottua jo ensimmäisessä kappaleessa! Tarttuvahan tämä ennen kaikkea on. Päämelodia on jännittävä ja kulkee mukavan reitin sointinsa aikana. Bassoriffittely toimii ja jo aiemminkin kehumani lyömäsoittimet ja muut helistimet nakuttavat tahtia juuri kuten toivoa saattaa. Totta, voisihan tämä pidempäänkin jatkua, mutta aikarajan huomioiden tämä on kaikesta huolimatta erittäin vaikuttava suoritus.

En minä osaa tähän mitään tämän järkevämpää enää lisätä. Tehosoittoonhan tämä menee. Hienoa työtä! Tämä on ehdottomasti yksi parhaista kappaleistasi.
+6   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat