More Than This

Machinatrix | 08.02.2004 | Downbeat
4:48

Kun haluaisi olla enemmän kuin on.
Voi sitä tuskaa.

8.60   2382 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Kallemania 05.01.2009
Bassosoundista tykkäsin, slappia. Mieleen tulee vähän joku massive attack biisistä. Laulu on tuollaista aika utuista, siittä on vaikeuksia saada selvää. Ei haittaa välttämättä kuuntelua kuitenkaan. Urbaani tunnelma.
0   +1 +2
 
9
JannenEgo 27.10.2007
Erinomaista musiikkia tällaiseen keskiyön chillailuun. Björk tuli vähän mieleen noista vokaaleista, vekkulista bassolinjasta ja sähisevistä konerummuista. Eihän tällaista musiikkia ole maailmassa koskaan liikaa.
0   +1 +2
 
9
loudjazz 17.03.2007
Yleisesti ottaen en konemusasta niin paljon perusta mutta tämän kappaleen tunnelmat kyllä sopis loistavasti korville tuolla urbaanissa ympäristössä liikkuessa. Joo, voksut vähän selkeemmiksi ja homma bueno.
0   +1 +2
 
10
Basso on loistava. Vokaalit ja Jouset luovat mahtavan tunnelman. Sanoista en saa juurikaan selvää, mutta ei se haittaa.
0   +1 +2
 
7
Jezmilar 10.02.2004
Okei,

Tässon ihan kivat kiemurat, pienellä hiomisella ainesta enempäänkin. Jotain särmäkkyyttä kaipaisin soundeihin.

Vokaalihassuttelut kuulosti ihan kivoilta.

Yks miinus on se lajityypille tyypillinen ylipituus, Samaa teemaa tässäkin jankataan vaikka materiaalista saisi helposti puolet lyhyemmän ytimekkään paketin.

Anywei, ok biisi.

Kiitos.
0   +1 +2
 
9
Kfied 10.02.2004
Sangenkinkin tunnelmallistastasta. Aika irstaat verbit ja se tietenkin kuuluu asiaan. Hyvältä kuulostava laulaja. Sanoista nyt ei paljoa saa selvää. Mukavan leijuva.
0   +1 +2
 
sakke-makke 09.02.2004
Hei! Juuri eilen tuli muuten tämä biisi latailtua tuosta etusivun "artisti maksaa"-homman kautta. Tuli pari kertaa kuunneltuakin jo, ja nyt on aikas helppo lähteä tätä kommentoimaan.

Alun rytmi tuntuisi siivittävän kuuntelijan johonkin 80-luvun lopun acid house-tamppaukseen. Olisi se minun puolestani voinut sinnekin suuntaan vääntyä, mutta onneksi näin, sillä tämä kuulosti hykerryttävästi omaperäisemmältä tuotokselta. Bassokuvio on oikeasti niin veikeä, että fiilikset bassokuvion ja pädien luomasta yhteiselosta olisi jotakuinkin yhdellä lauseella kuvattuna näin : "kierolla tapaa cool-fiilis"..ja aikuisten oikeasti, huh huh mikä tunnelma. hienoa. Noille stringseille/pädeille pitäisi vain tehdä jotain. Cutoffia ja resoa vähemmäksi, pehmeämpään suuntaan siis noita soundeja, ja hieman hiljaisemmalle niitä pitäisi ehkä myös tuunata, koska nyt tuntuvat puskevan hieman läpi, ja kun noiden tehtävä yleensä on vain kuljettaa sitä päämelodiaa/juttua.. ja sellainenkin huomio noihin stringseihin, että olisi paljon selkeämmän kuuloista ja toimisi paremmin, jos sävelet eivät jäisi noin ilkeästi soimaan toistensa päälle..että mm. tuollaisia kehitysehdotuksia..rummuissakin saa kyllä olla vielä reilusti potkua, vaikka rumpusoundit itsessään olivat aika makoisat. Tai no potkuahan saattoi ollakin, mutta kaikki peittyi oudon suhinan ja möyheyden alle. eli eli.. tuossa seuraavassa kappaleessa onkin sitten tuo miksauspuolen loppukaneetti ja vahva kehoitus, mitä tehdä..

Harmiksenne voin todellakin allekirjoittaa info-osioon kirjoittamanne sanat : "Kun haluaisi olla enemmän kuin on. Voi sitä tuskaa." Juurikin näin. Biisissä on munaa vaikka muille jakaa, mutta miksaus ja yleisestikin samplejen laatu kuulostaisi olevan aika sihisevää ja suhisevaa kuraa. Voi voi jos mä tästä puhtaamman ja dynaamisemman version käsiini saisin... eli tässä vaiheessa ei millään kyllä pysty kiitettävää numeroa antaa, vaikka sävellyksen ja tuon karvoja nostattavan bassokuvion puolesta voisi sellaista lähes kaksinumeroista arvosanaa ehdotellakin.. oikeastikin pyytäisin teitä vetämään tämän biisin as soon as possible takaisin telakalle, ennen kuin sataa kovin suuria määriä kommentteja lisää, sillä muutaman päivän vaivalla ja hiomisella, pureutumisella miksauksellisiin yksityiskohtiin, tästä saisi aikaan todella rakastettavan veisun. downtempo-hitin! tai jotain ainakin sinne päin. Tässä vaiheessa on vielä aika suttuista soundia kuitenkin.

Eli harras pyyntö : voisitteko millään olla enemmän kuin olette :D

Kiitosta.

Sävellys/Sov./Vokaalit : 93-97/100

Miksaus/masterointi : 58/100
0   +1 +2
 
Jadyley 09.02.2004
Kiva kuulla taas naisvokaaleja mikserissä. Kaunista laulua. Vokaaliosuudet varmasti tarkoituksellisesti utuisen epäselvät. varsin mukava biisi!
0   +1 +2
 
8
Badmad 09.02.2004
Aika näpäkkä pakkaus. Voksut toimii hyvin ja luo tuota hämyistä tunnelmaa... bassolija on siisti, tosin toi soundi ei mun korvaa miellytä, vois olla hieman pehmeempi.. mutta minkäs teet. Muuten soundipuoli tuntuu olevan hyvin kasattu ja biisi polkee eteenpäin kivasti. Jotain lisäkoukkuja ois veteen voinu vielä heittää.
0   +1 +2
 
a98 09.02.2004
aikas hyvää electronista, voksut ovat hieno lisä ja piristävät kovasti. bassolinja on hieno. ja paditkin toimivat, ainoa heikkous on rumpupuoli joka on mielestäni liian yksinkertainen ja tylsä, vähän lisää rytmisyyttä, monipuolisuutta ja kerroksia. myöskin jotain kunnon tarttuvaa melodiaa odottelin.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta