Heavenistic (club master)

Maritech | 16.12.2005 | Techno
8:10

tekno - tribal - house

simppeliä draivia :)

9.33   1218 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Aurisgale 15.02.2006
Oho... kompressori on jälleen todella raskaassa käytössä, tehden hienoa offbeat-efektiä. Välillä kompressorilla vain ei ole niin paljoa työtä, niin saa lievää tunkkaisuutta esille raskaimmissa alueissa. Se ei kuitenkaan onneksi paljoa haittaa menoa.

Rytmisesti oikein loistavaa ja nytkyttävää. Tälläistä rankempaa on kiva välillä kuunnella, kun tätä herkkua saa niin harvoin. 4:50 ei ole niin miellyttävä ja omaan makuun tuntuu liian karkealta ja erinäiseltä muuhun kappaleeseen. Onneksi asiat korjaantuvat hiukan 6 minsan tienoilla. Hyvä kokonaisuus, mutta lievä tiivistely olisi saattanut toimia tässä paremmin. Taattua laatua taas sinulta. Bassline oli ehdoton suosikki tästä koneilusta.
0   +1 +2
 
9
accent 30.12.2005
Meni mainostus oikeaan osoitteeseen, tykkään valtavasti! :) Erittäin hyviä kappaleita. Hyvin jytkyttää ja meininkiä löytyy vaikka muille jakaa. Enempää ei varmaan tarvitse sanoa. Mun mikseri-listalle menee ja faniutuminenkin tulee. Ei ehkä ihan täysin kympin tasoa mutta hyvin lähelle.
0   +1 +2
 
9
Frostbite 19.12.2005
Voi juma mitä settiä sulta taas kerran! Vaikka en technon suuri ystävä olekaan niin tää iskee kyllä kovasti. Kickdrum-bassline-yhdistelmässä on taas kerran enemmän munaa kuin john holmesissa. Muutenkin rumpuosasto läiskii maukkaasti. Kiva toi syna tossa introssa kun se tuolla taustalla pimputtaa. Ja noi rhodesit tai vastaavat tulee kanssa kivasti mukaan. Muutenkin meno on puoleen biisiin varsin mukavaa junttaamista. Sitten tuolla neljän minsan jälkeen alkava looppi mikä tulee tohon päälle niin ei oikeen mun mielestä sovi tähän. Sekoittaa liikaa tota muuten harmoonista rumpukuviota. Sit tossa 4:45 kohdilla alkava kohta ois voinu jättää kokonaan pois.

Kieltämättä aivan mahtavaa meno tonne 4.45 asti. Toi bassline on niin munakas että housut melkein kastuu tässä kuunnellessa. Rummutkin on aivan loistavasti kondiksessa sulle tyypilliseen tapaan. Loppu karsii pisteitä tästä hyvästä biisistä. Siihen ois voinut jotain muuta kehittää.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat