Change of Heart (original mix)

Mark Vera | 05.07.2005 | Melodic Trance
7:40

Sort of change of heart here in form of progressive melodic trance. I'm no pro on this genre and probably crossed several cliches ;) CS6x was used for some sounds.

Written and Produced by Jouni Airaksinen.

9.19   24754 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Immunity DBL 22.04.2012
Tosi kiva sointu ja menevä kokonaisuus... Tää jtkä kiittää :D
0   +1 +2
 
9
Tyylisi muistuttaa minua paljon Jean Michel Jarren ja Vangeliksen aikaansaannoksista :) ja juuri nyt kun kirjoitin edellisen lauseen, kävin kattomassa idolisi/ vaikutteesi :P osu aika kohdalleen ;) tykkään.
+2   +1 +2
 
Ilmiselvä 09.11.2005
Nätisti lähtee, oikein oivat soundit. Basson kasarirytmi vetää mukaansa. Melodioissa on loistava tunnelma suorastaan. Hitto, tämä herättää suuria nostalgiaviboja! Tätä genreä tulee kuunneltua aivan liian vähän. Sitten kikki on todella oiva myöskin, sopii biihin kuin nenä päähän, yllättävänkin munakassoundinen tällaiseen biisiin. Rytmiikka pelaa jokseenkin oivasti. Parin minuutin kohdalla tuntuu että biisi etenee vähän turhan tylsästi, enemmänkin saisi minun makuuni tapahtua. Kolmen minuutin tienoilla oleva puhesample on hauska ja mukavasti joskin aika tavanomaisesti tällaiseen biisiin efektoitu.

Seuraavaksi mukaan tuleva pianolinja on hauska vaikkakin täydellisen ennalta-arvattava. Pianon soundi on mukava. Seuraavaksi mukaan tulevat kiksusynat eivät ihan lämmitä mutta eivät onnistu biisiä todellakaan pilaamaan. On tällä kyllä kanssa vähän turhan paljon pituutta, 5min riittäisi mielestäni aika hyvin.

Kuitenkin: Ihanaa, ah, niin kornia mutta samalla niin harmittoman päräyttävää soundia. Tällaiselle on tarvetta. Kiitos tämän tarpeen täyttämisestä! Niinjaa, genretyksestä, tämä oli niin kasari että miellän tämän enemmän joksikin muuksi kuin kiksuksi.
0   +1 +2
 
10
Jaycob 25.09.2005
äh, netti sekoilee jäi edellinen kommentti kesken.
vokaalit olivat juuri sopivat niinkuin pianotkin.
rummut olivat kivan raa'at mutta silti rauhalliset.
tätä biisiä kuunnellessa tulee todellakin rento olo.
ehdoton kymppi!
0   +1 +2
 
10
Jaycob 25.09.2005
alku oli MAHTAVA!
vähän avaruusmainen ja sehän ei ole paha asia ollenkaan.
kicki joka tuli siinä mukaan oli juuri sopiva!
mahtavaa!
0   +1 +2
 
9
Kerbox 22.09.2005
Hieno Biisi!
0   +1 +2
 
9
Martian Law 30.08.2005
Miellyttävä biisi. Nykyaikaista synthmusaa.
0   +1 +2
 
9
Kalaforn 24.08.2005
No voih... Taisin katsoa väärin tuon genren. :) Ollaanpas sitä sekaisin tänä aamuna, onneksi sentään oikean biisin kuuntelin ja kommentoin. :)
0   +1 +2
 
9
Kalaforn 24.08.2005
En kyllä pahemmin Spacesynthiin ole tutustunut(vaikka pidänkin siitä kovasti), joten tässä taitaa olla kaiketi ensimmäinen Spacesynth-kipale jota on aivan välttämättömän pakko kommentoida tai ainakin heittää kehut, jos ei kehiin saa mitään sanottavaa, no, yritetäänpäs nyt silti, kommenttiringin tapaan. Introsta tarvitakaan mainita yhtikäs mitään, niin monet ovat kehuneet sitä, kuten minäkin taidan(yllätys, yllätys). Kick sitä normaalinsorttista laatua, sopii hyvin melodioiden, hihattien ja snaren(vai?) väliin. 3:10 kohdalla alkaa aivan äärettömän upea pianotunnelmointi, mutta siinäkin harmittaa vain yksi asia, ei se minusta ainakaan sovi kovinkaan hyvin tuohon tasabiittiin, se jotenkin on vain niin... sopimatonta, eh. Noh, onneksi sekin osuus katoaa pian ja palataan takaisin toisinlaisiin melodioihin, huilumelodia, haha, sepäs nappasi, siitä minä pidän myöskin, varsinkin silloin, kun se ja alkumelodia yhdistyvät ja siitä syntyykin jotain aivan muuta, samoin nuottein. 7 minuuttia oli ehkä liikaa, mutta viihdyinpäs siltikin hyvin niiden parissa. Tässä jälleen teos, jolle ei voi olla antamatta numeroa. Kymppiä ei nyt valitettavasti tullutkaan, joudutte pärjäämään ysin kanssa.

Nii, ja kiitos biisistä.
0   +1 +2
 
9
Foxfield 23.10.2005
Nätti on. ehkä liian pirteet melodiat tai soundit.....Jarre tulee mieleen. .Rankemmalla meiningillä ois ollu kyl kybän arvonen. toinen biisi 200 kärjessä jonka pysty kuuntelemaa alusta loppuun. ja se välispiikkisample oli täydellinen idea ja sai ihan pissit housuun.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat