Gates of conviction

M.B.E | 21.02.2008 | Progressive Rock
12:21

Säv.San M.B.E Sov. M.B.E huilu: V-P laulu:Kaisa . yli 4600 latausta 09.01.09 kiitoss !!!

9.81   7888 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

carciello 29.12.2012
Mainiota progepoppia, muistuu mieleen Marillionin varhaistuotanto Fishin kanssa.Napakat ja hyvät saundit!Soppaan on heitetty myös hieman latinotyyppistä rytmiikkaa.Todella tasokasta meininkiä!
0   +1 +2
 
10
J HEINONEN 14.03.2008
Tässä kappaleessa on kyllä jotain suurta voimaa. Näin hyvin soitettu ja tuotettu antaa vaikutelman isojen studioiden tuotoksista.Itse sävellys on melkosen mielikuvituksen tulosta ,kaikkine osioineen.Eipä tässä pitkästymään ehtinyt vaikka kappale oli erittäin pitkä .Loistava Proge.
0   +1 +2
 
10
Introssa oli voimaa... Sen jälkeen valutaan modernille progelle tyypilliseen matalaan profiiliin pienillä koukuilla... 5. minuutin kohdalla tulee sellanen olo, että nyt kuuntelen jotain todellista ja jotain uutta... Mielenkiintoista! Latino jazzille erittäin tyypillisellä menolle... Liikuskellaan musiikki tyyleistä toiseen! LOISTAVAA... Sitten jazzahtavan ajan jälkeen heviin... Näin loistavaa! Tässä kohtaa täytyy vain kehua sitä kuinka soittajat ovat hoitaneet soittonsa hyvin... Kosketin soolot ovat erittäin loistavia... Yesmaisiä vetoja... Kitarassakin voi kuulla ehkä jotain Yes vaikutteita... Myös kuulen vaikutteita Genesikseltä... Varsinkin kitarassa... 10. minuutin jälkeen soolot ovat ohi ja iskee rauhoittuneisuus... Loistava rakennetta... Biisi aloittaa pohjustamaan itseään, muokkaa itsensä aivan uuteen ulottuvuuteen kunnes soittajat malttavat pudota omasta extaasista ja putoaa takaisin muottiinsa... Biisi on todellakin aivan VAUUU... En voi sanoa mitään huonoa? Ehkä itse tykkään enemmän happoilu menosta, mutta tämä on sellaista joka todellakin räjäyttää mielen... Loistavaa...

Sanoituksia toivoisin profiilisivuille...
0   +1 +2
 
9
maestroxxx 01.03.2008
Olipas hieno veto. Loistava tunnelma ja hyvät soundit. Teknisesti myös erittäin korkeaa tasoa. Tällaista kamaa lisää. Oli todella piristävä poikkeus kaiken muun sekalaisen tauhkan seassa.
0   +1 +2
 
10
HeartlessLeper 01.03.2008
helvetin komee ralli.
Äänimaisema on mukavan avara, ja tästä tulee oikein autuas fiilis ku tätä kuuntelee. Soittajat osaavat hommansa ja kaikki tuntuu pelittävän muutenkin. :)
0   +1 +2
 
Disintegr8 28.02.2008
Erinomaisesti rakennettu tunnelma ja tyylikästä soittoa noin ylipäänsä. Hyvät instrumenttivalinnat, sopivasti variaatioita biisin pituuteen nähden. Pääasiassa enemmän on tullut kuunneltua progemetallia kuin -rockia mutta kyllä tämä mm. Pain of Salvationia muistutti paikoin, mikä on toki ainoastaan positiivinen asia. Jatkakaa samaaan malliin!
0   +1 +2
 
10
Tämä on biisi, joka nautitaan, ei vain kuunnella.

Tunnelmaltaan mykistävä, hämmentävä ja hellivä.
Osaamistasohan on jo loistavaksi todettu, siis minä olen, noissa aiemmissa biiseissänne. Tämä jatkaa samaa, upeaa sarkaa.

Uppouduin totaalisesti tähän, olipas hätkähdyttävää havahtua taas arkeen biisin päätyttyä.

Loihdittu sana kuvaa mainiosti tätä tunnelmatuokiota.
0   +1 +2
 
10
DOGHILL 04.03.2008
Rush vaikutteinen biisi ......yes......
0   +1 +2
 
10
Misenippu 16.08.2008
En kyllä keksii mitään huonoa tästä kappaleesta..Todellinen mestariteos.
Saundit todella hyvät,miksaus onnistunut. Laulajalla todella hyvä ääni.
Kuin matka eri musiikkityylien läpi. Osat vaihtuvat hyvin. Niin HIENO!
En olisi uskonut löytäväni näin taiteellista ja taidokasta musiikkia Mikseristä!
Lisää vaan tällasta!
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat