Sunshine

7:07

Vihdoin tällekin projektille uutta biisiä.
Tällaista hieman naiivia melodista kesätrancea rennolla fiiliksellä.

Astar aikoi touhuilla jossain välissä remiksiä biisistä kun ei suuremmin ehtinyt paneutua alkuperäisen tekemiseen, joten tsekkailkaapa sivua tulevaisuudessakin..

Vähän pahalta kuitenkin näyttää tämän projektin jatkon kannalta, aikaa yhteisprojektin biiseille ei tahdo löytyä, ja molempien poikien tyylit ovat kehittyneet kovasti eri suuntiin. Noh, katsotaan nyt vielä :)

8.75   971 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Rites 04.03.2005
Kiva biisi näin talvellakin...
0   +1 +2
 
9
Fleeticer 11.09.2004
Kesäisellä fiiliksellä lähtee hyvin käyntiin. Tunnelman luo tuo taustalla soiva kello. Bassolinja lähtee hyvin mukaan, mukavasti möyryää. Pad kuulostaa hienolta ja kevyeltä, toimii hyvin ja pluck syna viimeistelee tunnelman tuohon alkumatkalle. Hyvän kuuloisesti laskeudutaan taukokohtaan ja mukaan saadaan vielä hieno piano. Breakbiittikin tuo oman värinsä mukaan biisiin, pisteitä siitä, ettei se ole liian massiivinen vaan muuhun biisiin mukautuen rauhallinen. Kaiken kaikkiaan melodiat toimivat erittäin hyvin ja nyt kun aurinko paistaa ikkunasta aamulla, niin mikäs sen parempaa kuin kuunnella tällainen rauhallinen ja rento trance-biisi. Rummut potkivat sopivasti, ei liian tehokkaasti, mutta ei myöskään liian hentoisesti. Kick sopiva ja muutenkin rumpupuoli on hyvin kunnossa. Rakenteesta ei löydy moittimista, kaikki tuntuisi toimivan. Vaihtelua löytyy sopivasti, kuten myös sisältöä. Biisin pituuskin osuu hyvin kohdalleen ja kyllähän tätä jaksaa kuunnella. Kaiken kaikkiaan erittäin hienon kuuloinen ja rennon tunnelman omaava kappale.
0   +1 +2
 
9
Protush 08.09.2004
hieno puhdah melodinen biisi.. ei mitään mullistavan upeaa mutta ammattitaitoisen kuuloinen ja kaikki kappaleen osat on hyvin toteutettu!
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat