Elements of Life

Mika Martimo | 01.02.2005 | Trance
6:24

Projektin avaus nyt ulkona. Tyyliltään melko synkkää, tunnelmia maalailevaa, progressiivisesta trancesta vaikutteita saanutta hehkuttelua. Kommentteja otetaan mielellään vastaan

9.00   1260 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Aurisgale 04.07.2005
Kyllä on laadukasta bile-settiä, hiukan soundi soi itsensä päällä tukkoisesti, mutta masterointi on pääosin maistuvan hyvää. Bassolinjat ovat uskollisen hyvän kuuloisia ja kaikki muut väritykset on kohdillaan. Melodioiltaan melko simppeli, mutta linja on silti erittäin tarttuva. Pientä säätöä olisi voinut kyllä tehdä equilla, mutta mitään suuresti häiritsevää en löydä biisistä:)

Erittäin hieno yllätys, joka on jäänyt täysin huomaamatta. Toivottavasti tulee seuraa myös tälle biisille. Kuulee ainakin että herra tietää miten trääncee tehdään:)
0   +1 +2
 
9
S. 06.03.2005
Tiedät kyllä etten ole tällaisten arvostelussa hyvä :D Mutta kyllä mä tykkään, vaikken edes ole säännöllinen trancen kuuntelija. Erilaiset elementit tulevat mukaan, kun entisiä on tullut juuri sopivasti. Vähemmänkin trancea kuunteleva (=minä) ei taatusti pysyisi paikallaan! Pikkusen pitkähän tämä on, mutta päämelodia todellakin jaksaa kantaa hommaa, eikä kuunnellessa ehdi tulla tylsä.

Herralla on homma hallussa.
0   +1 +2
 
9
Valandir 01.02.2005
Hyvällä energisellä kickillä alkaa ja bass kin tulee aivan oikeassa kohdassa juuri kun sitä odottaa.

Drum-workki näyttää olevan hyvin tehty ja eikä siinä ole oikeastaan mitään moittimista.

Synthit ovat hyviä. Pääsynthi osuu kohdalle kun naula vasaraan.

Vaikka päämelodia onkin aika yksinkertainen ja vielä vähän itseään toistava, niin se silti jaksaa viedä biisiä eteenpäin.

Jäin kaipaamaan calm parttia. Se tästä biisistä uupuu. Mutta ei se mitään haittaa, kun ei missään oikeastaan ole mitään moittimista. Täytyy sanoa, että aika peruskamalta vaikuttaa mutta silti erittäin positiivista.

Eihän voi muuta tästä numeroksi antaa kun toi 8.5 (joka on muuten minulta erittäin hyvin) elikkä tulee pyöristymään numero 9:ksi.
0   +1 +2
 
9
Theodor Slow 01.02.2005
Oikein menevää tavaraahan tämä on. Soundi puoli on aika lailla hyvin kunnossa. Myös dynamiikka on suurimmilta osin kunnossa, tosin pieniä epäkohtia (kompuran säädöt ei ehkä aivan kohdallaan) olin kuulevinani, mutta ehkä se olen vain minä. Idea kappaleessa on melko yksinkertainen, mutta jaksaa silti kantaa alle seitsemän minuuttisen kappaleen loppuun. Pitempänä tämä olisi saattanut olla jo tylsä. Mitäs sitten vielä... Biittipuolesta tykkäsin, koska siinä on kivoja techno -vaikutteita, eikä mikään yllätys ottaen huomioon artistin toisen projektin tekeleet. Basso on sitten aika vakio hollantikiksulaini. Kokonaisuuten kappale on kuitenkin ihan miellyttävää kuunneltavaa. Koetan totutella jälleen myös numeroarviointiin ja annan siis arvosanaksi 9.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat