Tornados[2006]

MonBon | 01.06.2006 | Eurotrance
3:23

Tornados[2006]

MONBON 2006

7.33   633 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

m1ze 27.07.2006
Käyttäjä Acrobite ymmärsi ilmeisesti kommenttini jotenkin väärin, siispä muutama oikaisu.

Siis en ole koskaan väittänyt, etteikö biisin tekijällä olisi osaamista. Sitä kyllä on, mutta tämä kyseinen Tornados kappale on vaan mielestäni hieman omituinen. (sori) mutta siitä silti kuulee että tekijällä on taitoa.

Siksi ehdotinkin, että artisti Monbon alkaisi tehdä sellaisia kappaleita, joista minunkin kaltaiseni yhden linjan konemusiikkimiehet tajuaisivat jotain.

PISTE
0   +1 +2
 
spiritusandasper 20.07.2006
Pistinpä soimaan kaikkien kommenttejen innoittamana. Täytyy sanoa, että omituista porukkaa tossa taas antamassa tollasia hienoja neuvoja, että "heitä tää vanha paska biisi helvettii ja tee uus parempi"... heh, no joo, eiks me kaikki tehtäs nii, ku vaa osattais? Miksaushan tässä nyt ei ole ihan kärkipään tasoa, mutta uudella biitillä tälle tekis jo ihmeitä. Tykkään tuosta melodiasta joka tulee jo tossa alussa (20s) ja välillä myöhemminkin soittamaan tollasta sota/sankari teemaa ja siitä tulee jotenkin sellanen fiilis et olis pakko päästä kattoo jotain aiheeseen sopivaa elokuvaa. :)

Mut siis joo, jos tästä eurotrancea meinaat tehdä, ni vahvempi biitti ja vähän johdonmukaisuutta siihen myös. Mutta siis ihan selkeesti järkeä on kyllä tässä kasauksessa ja hyviäkin melodioita, että ei tää kyllä mikää vitosen biisi ole. Tuotantopuoli tulee yleensä ideoiden jäljessä ja tässä on kyse taas samasta ilmiöstä. Siihen ku saat panostettua enemmän, eli pikkusen laadukkaampia soundeja, miksauksen hieman tasapainoisemmaksi ja rakenteen ehkä vielä selkeämmäksi, niin alkais tänki biisin ainekset toimimaan eri tavalla. Mun mielestä tää on pikkusen hakusessa oleva paketti hyvillä ideoilla. :)
0   +1 +2
 
m1ze 02.07.2006
Sattumalta löysin tämän sivun, miksipäs en siis kommentoisi.

Aijai, Fruity kuuluu kyllä tästä todella selvästi. (Lähinnä samplejen osalta)
Alku lupaa parempaa mitä muu biisi tuo tullessaan. En sanoisi että tämä on eurotrancea, itse asiassa en laittaisi tätä mihinkään kategoriaan. Rumpuraita on täysin sekopäinen. Soundit ovat rumpuja lukuunottamatta liian kovalla ja miksaus kusee muutenkin aika pahasti. Tässä olisi kannattaut käyttää rankalla kädellä sidechainia jotta tuo päämelodia ei hukuttaisi noita rumpuja.

Meikäläiseltä löytyy vain ja ainoastaan 1 parannusehdotus: Heität tämän h*lvetin sekoboltsirenkutuksen romukoppaan ja rupeet tekemään kunnon biisejä. Taitoa löytyy mutta sitä ei kannata hukata tämmösten paskojen säätelyyn. En heitä arvosanaa jottei k/a laske enää tuostaan.
0   +1 +2
 
10
Illusion Band 05.06.2006
Mä tiedän missä sä asut!!! ja mulla on haulikko kotona!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kävin arvostelemassa myös sun roskamusaa!!mut tuli saman tien lääkäri reissu kun sain huonon musiikin kohtauksen!!!!!!!!!!!!!!

Biisisi ovat nimittäin erittäin paskat!!!!!!!!!!!
0   +1 +2
 
5
Latch 02.06.2006
Vieläkin näin kamala biisi!
No okei, ehkä vähän parannusta tuohon openyourfantasyyn, mutta eipä kannata mitään fanfaareja silti odottaa...

No, tämän pysttyi sentä kuunnella sekoamatta.

Alku lähti hyvin n. 8. sekuntiin asti. Suurin osa eri efkteistä on aivan liian kovalla, joka sekoittaa tunnelmaa. Sinun kannattaisi todellakin opetella tekemään äänistä hieman viimeistellymmän kuuloisia.
Biisistä saa jo sen idean kaivettua jostain syvältä. Melodinen biisi armeijan runpukomppi taustalla. Kuullostaa hyvältä, eikö? Toteutus on vain päin honkia.
Suosittelisin, että pitäisit tuon euromelodian sellaisenaan ja rakentaisit kokonaan uuden biiisin sen päälle.
Rumpuraita on jo "jotain sinne päin", mutta sekin vaatii vielä paljon hiomista. Kannattaisi myös tarkoin harkita, mitä efektejä biisi oikeasti tarvitsee.

Karsea kokemus tämäkin, mutta siitä hyvästä että biisistä sentä löysi jonkulaisen juonen, arvosanaksi tulee rimaa hipova 5-.
0   +1 +2
 
10
Illusion Band 01.06.2006
mukava biisi
0   +1 +2
 
10
Illusion Band 01.06.2006
mukava biisi
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat