Wildcat

2:46

Huoltomiehemme Happi-Jorkka huolsi tässä kerran bluestaiteilija Houserokkerin ’63 Buickia. Ikävoidessään konepellin alla omaa villikkoaan Mary-Louta, hän sai idean antaa tytölleen lempinimen ’Wildcat’. Tuon Happi-Jorkka keksi kyllä Buickin ilmanputsarin logosta.. Noh, illan päätteeksi soiteltiin ja mukaan liittyivät vielä Onnisen veljekset torvineen. Näin syntyi Wildcat. Biisi löytyi huoltiksen varaosahyllystä vanhojen GM-osien joukosta, samoin vanha valokuva siitä ilmanputsarin logosta. Tarkkaavaiset kuulijat saattavat kuulla kuinka kappaleen lopussa halliin astunut yläkerran Tylli-täti tulee ja vääntää valokatkaisijasta valot pois ’NAKS’ ja se oli sitten siinä.. Kaikkea Parasta Kaikille 2009! Biisi näyttääkin olevan mikserin 1. uusi biisi alkaneena vuonna. Myös kuulijat löysivät biisin hienosti:

Top40 sijoitukset:
#26 (vk1/09) genre #4 (rock)
#13 (vk2/09) genre #1 (rock)

Tuhat latausta tammikuun aikana myös kova juttu! Bensiksen henkilökunta kiittää ja kumartaa syvään!

9.88   3002 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Rainheart Bros. 04.01.2009
Tanssihallikamaa! Hieno meininki alusta alkaen ja biisihän alkaa tyylikkäästi introlla ennen laulajan mukaan tuloa - ihankuin ennen vanhaan. Biisissä jotenkin vanha ajan henki sillai positiivisesti, Erityismaininta rouheasta tremolosaundista kitarassa sekä Onnisen veljesten altto / baritonifonien törähtelyistä.
0   +1 +2
 
10
Marha 03.01.2009
Eipähän noihin edellisiin kommentteihin ole paljon lisäämistä,mulla ainakin sukat lensi jalasta ja varpaat käänty nurinperin joten oktaanit on kohillaan tällä asemalla.Tankkailemisiin mahtavaa musaa:)
0   +1 +2
 
10
BullHill mja 02.01.2009
Bensiksen väki skulaa hyvällä svengillä rock'n'rollia ja bluestaiteilija Houserockerillakin on ollut Buickinsa huollon jälkeen aikaa jäädä iltajameihin laulamaan. Soundimaailma kaikuineen luo mielikuvaa soittopaikasta huoltohallin perällä öljytynnyreiden ja varaosalaatikoiden seassa. Tällä bensiksellä viihtyvät asiakkaat ja aseman väki, Tylli-tädin pitäessä huolta että muistetaan myös välillä nukkuakin.
Hienosti rokattu...
0   +1 +2
 
10
J. Hifish 03.01.2009
Ei taivu enää allekirjoittaneella harvat etuhiukset tötterölle josko ne nyt ovat edes koskaan niin olleetkaan. Silti hyvät rokkenrollibiisit ovat kuuluneet aina musiikkikokoelmaani C- kaseteista aina mp3:siin asti. Lisään tämän biisin listalleni ehdottomasti.
0   +1 +2
 
10
DOGHILL 15.02.2009
Tukka tötterölle..Buick alle ja baanalle...jeees
0   +1 +2
 
10
Biisi kertoo aivan erilaisen tarinan minulle. Huoltamon työntekijät vetävät lonkkaa hattu silmillä varjossa ulkosalla. Huoltamorakennuksen hämärässä jukeboksi päräyttää yhtä äkkiä tämän biisin soimaan. Menneisyyden haamut, rakastavaiset tanssivat hidastellen mutta intohimoisesti katse nauliintuneina toistensa silmiin. Heidän hurmaavan kujerteleva tanssinsa on rakkautta tulvillaan, tihkuu erotiikkaa ja haaveita, jotka katkesivat kuin kananlento auto-onnettomuudessa muutaman mailin päässä huoltamosta aikoinaan. Happi-Jorkka havahtuu horroksestaan ja kysyy Houserokkerilta kuuleeko hän jotain musiikkia. Molemmat miehet nousevat varkkaisesti ja suuntaavat askeleensa kohti huoltamoa, musiikki voimistuu... he näkevät hetken harhan, rakastavaiset tanssissaan, silloin kuuluu se naks. Mieletön latinki tässä biisissä!
0   +1 +2
 
korpikorppi 01.01.2009
Upea tuo sinun näkemys tapahtuneesta!! Kiitos Jassu!
0   +1 +2
 
10
Dexteri 01.01.2009
Sä olet kyllä yllätyksiä täynnä. Juuri kun olet löytämässä oman soundin sä keksit jotain vielä repäisevämpää...Eräässä kirjassa on huumorilla höystettyjä paloja, kuten universumin johtavat tiedemiehet päättävät
rakentaa maailmankaikkeuden tehokkaiman tietokoneen ja kysyivät tältä tietokoneelta
: Mikä on elämän tarkoitus...tietokone suoritti laskutehtävää seitsämän ja puolimiljardia vuotta ja sitten päätyi vastaukseen, joka oli 42.
Yhtä yllätävää kuin sinun musasi ja olet ansiokkaasti pitänyt meidän
varttuneimpien puolia täällä mikserin viheliäisessä hiphop musan suosimassa viidakossa.
0   +1 +2