Mythology

Moonlite | 27.12.2003 | Instrumental
5:36

Mythology

Korg 01/W versio

9.50   1313 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
xanaki 23.12.2010
Hiukan itseltä jäänyt kommentoimatta. Mutta eikö kuitenkin ole aina kyse tunnelmasta ja fiiliksestä :) tässä oli juuri siitä kyse! Kiitoksia palautteesta!
0   +1 +2
 
9
Tuo alussa soiva leadi oli hieno voimakkaine kaikuineen. Hyvin tunnelmallinen kappale, kuten muutkin tässä projektissa. Ja lisäksi myös retrohenkinen, hyvät synat on käytössä ;) Noh, ei tälle voi ysiä pienempää numeroa antaa.
0   +1 +2
 
9
Michikawa 27.07.2005
Todella miellyttävä äänimaailma, joka tuo mieleen hieman Blade Runnerin soundtrackin ja eritoten Vangeliksen tyylin muutenkin. Sääli, että padisoundi on pikkaisen muovisen kuuloinen, kuten myös liidisoundin muutamat kovat iskut, jotka hieman särähtävät muuten pehmeästä maailmasta esille. Havun kanssa olen sikäli samoilla linjoilla, että jonkinlainen variaatio voisi olla pikantti lisä biisiin, mutta tällaisenaankin oikein tyylikäs kokonaisuus. Jos jossain vaiheessa saat soundipäivityksen, niin tämä nousee suoraan seuraavalle tasolle.
0   +1 +2
 
Nyhde 28.12.2003
Juuri sopivalla tavalla maaginen, haikea, hyvin tunnelmallinen kappale. Tämä olisi mielestäni kaivannut vielä aavistuksen verran lisäsyvyyttä äänimaisemaan, jotta tunnelma olisi ollut aivan kohdallaan, mutta toisaalta tämä pysyi ainakin sopivan kevyenä. Mielleyhtymät Rinneradioon eivät varmaan johtuneet vähiten saksofonin taianomaisesta käytöstä. Isot kaiut toimivat tälläkin kertaa odotetulla tavalla.

Kaikesta kivasta huolimatta kappaletta vaivasi mielestäni pienoinen tyhjyyden tunne. Jonkinlainen rakennevariaatio, tai variaatio ylipäätään, ei varmaan olisi ollut pahitteeksi. Nyt laskettiin aika paljon pelkkien padien ja kaikujen luoman tunnelman varaan, mikä kyllä toimii, mutta veikkaanpa että hieman monipuolisemmalla rakentelulla tästä olisi saanut irti vielä enemmän.

Onnistunut kappale, jossa olisi vielä ollut laajennusvaraa.
0   +1 +2
 
9
Planetary 27.12.2003
Rauhallinen ja melodinen.Tuli egypti mieleen :)
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta