This Moment

More | 04.12.2007 | Ballad
2:58

Ajankuluksi tehtiin akustinen versio tuoreemmasta biisistä, joka kyllä keikoilla soitetaan bändin kanssa rummuilla ja säröllä.
Kimmo on muuten säveltänyt tämän:)

8.43   1818 plays

Comments

Would you like to comment? Create an account or

8
Animal 22.01.2009
alkaa hyvällä laulumelodialla a-osissa, akustinen sopii tähän hyvin koska se tuo juuri lauluosuuksia esiin kivasti. Sävellys on kelpo tasoa ja luulen että tästä saisi hiottuna erittäin hyvän kipaleen. Kyllä tätä näinkin mielellään kuuntelee...
0   +1 +2
 
8
svwn 12.12.2007
Hmmm. Vähän oli sellanen laiska versio, mutta tietenkin akustisuus (vai pitäiskö käyttää jotain muuta sanaa kun ei tässä akustista skebaa taida olla...) olikin tässä se juttu. Laulussa häiritsee lausuminen ja artikulaatio, liian lepsua. Äänenväri on kiva ja vireessä pysyminen vaikuttaa olevan aika hyvin hanskassa, nyt pitäis vaan päästä tietyistä maneereista eroon ja oppia pari lausumisniksiä. Lyriikat oli aika koomiset, vaikka näitähän ne on ollu negativeilla sun muilla. Jotenkin tällasessa riisutussa versiossa sanojen merkitys korostuu paljon enemmän. Ei auta muuta kuin harjoitella sitäkin puolta.

Kaiken tän jälkeen on kuitenkin pakko sanoa, et varmasti tällekin löytyy kuulijoita, ehkä mä vaan oon kasvanu tästä yli :) Ja oonhan mä sentään karvainen mies, joten ois aika outoa jos olisin tästä ihan fiiliksissä :P

Hyvät Joulut!
0   +1 +2
 
tekopyhä 11.12.2007
Ihan ensimmäiseksi alkoi naurattamaan. Tunnelman jatkuessa alkoi arveluttamaan, oletteko te tosissanne. Ilmeisesti olette. Ainakin jossain määrin.
Minusta tästä puuttuu omaperäisyys kaikilta osa- alueilta. Siksi luulin että tämä on joku parodia nykyajan bändeistä. Melodioista on mahdoton sanoa, koska toteutus on mielestäni niin kamalaa ettei niihin pysty keskittymään.
0   +1 +2
 
9
Tzon 09.12.2007
tää on hyvä piisi ihan noin akustisesti en kyl tiedä miltä kuulostaa säröil mut tolleen kuulostaa kyl oikein hyvältä
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta