: : U u t i s e t : :
03.03.2005 Vaihdoin artistinimeni ktvnn:stä Niadaksi. Olin hautonut tätä jo hyvän aikaa, mutta vasta tänään pääsin itseni kanssa sopimukseen asiasta. En ollut enää vähään aikaan pitänyt vanhasta artistinimestäni erityisemmin ja halusin tilalle nimen, joka ei viittaisi suoraan henkilökohtaiseen nimeeni. Lisäksi halusin, että uusi nimi kuulostaisi hyvältä ja toimisi esteettisesti sekä isolla että pienellä alkukirjaimella kirjoitettuna. Niada on lisäksi vokaaliensa ansiosta aavistuksen verran ktvnn:ää helpompi lausua ja taivuttaa. Hauskaa 3.03:a!
06.07.2004 Kappale "vyörymä [lyhyt sovitus]" ei enää ole ladattavissa. Jos ihan oikeasti haluat sen edelleen omaksesi ladata, ano minulta vaikkapa irkissä.
24.04.2004 Taajuus järjesti 22. päivä rytmikilpailun, johon osallistuin. Käykää äänestämässä kappalettani "vyörymä [lyhyt sovitus]" osoitteessa http://www.mikseri.net/forum/forumthread.php?thread=165356. Voit ladata kappaleen kovalevyllesi osoitteesta http://koti.mbnet.fi/killi2k/roskat/ktvnn_-_vyoryma_[lyhyt_sovitus].ogg.Kuuntele vastaavia

Artistilla ei valitettavasti toistaiseksi ole kappaleita Mikseri.netissä.
Voit halutessasi kuunnella kappaleita artisteilta, jotka ovat merkinneet tämän artistin vaikutteekseen.

Voit myös lisätä omalle kotisivullesi soittimen, joka soittaa tältä artistilta vaikutteita saanutta musiikkia.
Lisää vaikutesoitin sivullesi