Alternative Rock

Nimeni on Perjantai 16.10.2009

3:41

Ensimmäinen biisi, jonka olen tehnyt itse alusta loppuun. Olisi tässä vieläkin hinkattavaa ollut, mutta meikäläisen taidoilla jatkonysväys olisi todennäköisesti ollut ihan turhaa. :) Kommentteja ja parannusehdotuksia jokaisesta osa-alueesta otetaan mieluusti vastaan, mukaanlukien genrevalinnasta. Biisi kertoo ystävyydestä. Toivottavasti kipale maistuu jollekin, itselläni oli ainakin kivaa tätä tehdessä.

8.56   8 721 kuuntelua
Rock

Kuudes aisti 04.07.2011

3:44

Biisistä 99% syntyi yhdessä hujauksessa, jonka jälkeen se pölyyntyi kovalevyn syövereissä puolisen vuotta paria automaatiosäätöä lukuunottamatta (enemmänkin olisi voinut, jne). Tämäkin biisi kuuluu kategoriaan "pakko nauhoittaa pois päästä pyörimästä". Biisi ei kerro nimestään huolimatta kuolleita näkevästä pikkupojasta, vaan aikuisesta joka näkee ympärillään abstraktimmalla tasolla olevia mörköjä.

9   0 507 kuuntelua
Eurodance

Pandora 01.01.2021

5:35

Mitä siitä seuraa, kun vanha rokkijäärä loikkaa konemusiikin puolelle? Kuuntele ja totea omin korvin! Työkaverin kanssa pidettyyn 90-luvun biisintekohaasteeseen luomani teos - alunperin kaavailin jotain Tehosekoitin-tyylistä meininkiä mutta lyriikoiden alkaessa hahmottua oli päivänselvää että genrevaihtoehtoja on vain yksi.

-   1 52 kuuntelua
Copyright-huomautus:
Kaikki materiaali Mikseri.netissä on suojattu tekijäinoikeuksilla ja kansainvälisillä sopimuksilla.
Voit kopioida tätä materiaalia ja tehdä siitä kohtuullisen määrän kopioita VAIN omaan käyttöön.
Materiaalin UUDELLEENTUOTTAMINEN, LEVITTÄMINEN ja JULKINEN ESITTÄMINEN on kielletty ilman asianosaisen henkilön lupaa.