Avaruusmatka

3:34

Tällä osallistun syysskabaan.

0.00   215 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

SaastanenHippi 31.10.2021
Oikein on mukavankuuloista laulelua. Ehkä biisin alkupuoli toimi vähän paremmin kuin jälkimmäinen puolisko. Oli jotenkin harkitumman kuuloista ensimmäinen säe kuin jälkimmäinen. Kuulostaa siltä, että olisi yhdellä otolla soiteltu purkkiin pianot ja laulut, jos näin on niin hienostihan tämä on vedetty. Biisi tosin loppuu vähän yhtäkkiä, olisi voinut viimeinen pianonääni soida pidempäänkin :)
0   +1 +2
 
AnttiJ 20.10.2021
Rohkea veto pelkällä pianokompilla. Erinomainen tunnelma yhdistettynä taipuisaan ja taitavaan vokaalisuoritukseen. Selkeä ja hieno melodia, josta ei syntynyt mielleyhtymiä mihinkään aiemmin kuulemaani. Sanat voisivat olla esillä, vaikka niistä saakin toki hyvin selvää. Harmi, että kisabiisille ei nyt pysty antamaan arvosanaa.
0   +1 +2
 
Pekkas OMB 28.09.2021
Kaunis sävel.
0   +1 +2
 
nooralinneailona 24.09.2021
Paljon kiitoksia ! <3
0   +1 +2
 
Windywalk 23.09.2021
Tämä oli heti pakko kuunnella pariin, kolmeen kertaan. Hyvin kaunista. Tykkään lyriikoista ja laulat kauniisti. Yksinkertaista mutta se riittää. Hienosti piano kulkee, huomaa että taitoa on. Kadehdin! (mä en osaa soittaa mitään) Vielä kun saat miksaukset kohdilleen, niin pääset lentoon!

Kuten urpoarpo tuolla sanoo, niin voisi lisäillä jousia ja muita, mutta toisaalta mä kyllä tykkään tästä ihan tällaisenaan. Vähän ehkä lisää kaikua... tosin muut on varmaan eri mieltä! :)
+2   +1 +2
 
Uppe 21.09.2021
Kauniit runolliset sanat. Nätti biisi muutenkin. Jos tähän biisiin sovittaisi hieman enemmän instrumentteja, niin tulisi paljonkin lisää syvyyttä; tuli mieleen esimerkiksi jouset, joista saisi kyllä paljonkin tukea tulkinnalle. En anna nyt numeroarviota, koska kysessä on kisabiisi.
+2   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta