Zenith

-Novus- | 15.01.2005 | Alternative Metal
4:49

Tässä kipaleessa laulu on jätetty vähemmälle, jo kohdan 1:15 jälkeen kappale on pelkkää instrumentaalia. Sen vähän örinän ja huudahdukset sekä kuiskaukset hoidan minä. Kiitokset A.Mikkolaiselle, hän ärjyy muhkeat taustat esim. kohdassa "In cold artificial light". Jälleen kerran yksi ongelmistani on etten löydä tälle tarkkaa genreä, tungetaan siis vaihtoehtoismetalliin...

Tässä piisissä olen pyrkinyt kiinnittämään aikaisempaa enemmän kappalerakenteeseen (ensimmäistä kertaa käytin midisekvensseriä kokonaisen kappaleen sävellykseen) ja toivon että hiki hatussa suorittamani miksaus edes vähän korvaa äänenlaatua. Jälleen kerran: Ei sanaakaan soundeista, tiedän kyllä niiden laadun.

Sanoitukset:

Writhing in their worries
people will cry tonight
in cold beds
in cold artificial light

A thirst unquenchable
my skin stayed pale
Pouring pain easily inside
there's a burning zenith down on me

Stasis in hollow cocoon
there's eternity in numbing morphine

6.43   3485 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

6
Joe Hoe 29.10.2005
Aikamoiset treenikämppäsoundit, ei meinaa oikein saada selvää, vaikka biisissä vois ehkä ideaa ollakin... kannattaa maksaa se muutama satanen ja tehdä demot kunnon studiossa.
0   +1 +2
 
8
vihtakostaja 04.08.2005
Hämärää on kama, mutta hyvässä mielessä. Varsinkin tuossa 2.30min kohdalla lähtevä kohta + loppu on hieno.
0   +1 +2
 
7
Crystalic 11.04.2005
Tätä on vaikea genrettää, mikä on aina positiivista. Kappaleessa ei ole selkeää rakennetta, mikä on ilmeisesti tarkoitus. Biisissä mennään koko ajan "eteenpäin" ja samaa osaa ei toisteta, poikkeuksena kitarariffi. Mielenkiintoisia melodiaratkaisuja löytyy, mutta ei tiettyä "hittikohtaa" joka saisi kuuntelija soittamaan biisin uudelleen.
0   +1 +2