Commodoreia 640

Oreia | 13.01.2004 | Chip
4:40

Retrospektiivinen emulaatio...

8.64   5440 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Fillari 17.01.2013
Hauska retro-meininki, vaikka soundit on huomattavasti kehittyneepiä, kuin kuusnepassa.
0   +1 +2
 
9
mr_fat 11.01.2011
Hauskaa settiä, ei ehkä kaikelle kansalle, mut muhun kyl uppos! Tuli ihan lapsuuden c64/a500/dos pelit mieleen.
0   +1 +2
 
9
petmarkjofon 13.02.2009
Ihan kiva kun toi robootti tossa alussa kuoriutuu munastaan, ja sit se lähtee pelastaa maailmaa. mut ois vaa kaivannu sitä pääkkärii viel vastaan, niinku jotain koobaa... nyt se robootti vaa tyyty menee siihen munaansa takas lopuks. jäi maailman pelastaminen seuraavaan kertaan. niinku myös kymppikin arvostelusta.
0   +1 +2
 
toveri Stahanov 02.09.2007
onhan tämä mielenkiintoinen tuotos rytmin takia, mutta ei ole hittimelodiaa minkä takia haluaisi kuunnella uudestaan
0   +1 +2
 
Mika Björklund 04.01.2006
Kumma tuotos. Ei kuulosta SIDiltä eikä kyllä miltään muultakaan chippipohjaiselta mielestäni, mutta tunnelma on mukavan muovinen. Ja kivasti pomppii, ei pääse tylsistymään. Samalla biisi kuitenkin tuntuu päämäärättömältä kun mitään varsinaista päämelodiaa tai ajavaa voimaa ei löydy.

Parasta tässä on tuore toteutus. Ehdottomasti.
0   +1 +2
 
6
Kärppä 22.09.2005
oikeesti hyvä mut rytmin vaihdokset vähä menee miten sattuu...iha ok!
0   +1 +2
 
10
onZka 22.08.2005
Onneksi olkoon, todella mainio biisi.Onneksi tuli tälläinenkin täältä sitten löydettyä, tero taitaa olla tällä hetkellä ainoita tämmöisiä musiikkeja joita kuuntelen.Nyt löysin toisen.Joo noi rytmin vaihdokset toimii ku nyrkki vaimoon, tosi makeita.En ymmärrä jos ne jonkun mielestä häiritsevät, minun mielestä ne tekevät tämän kappaleen.Ei sitä aina jaksa perus biittiä kuunnella.Makea on saundimaailma herrapieksut.En kyllä hirmu herkästi ole kymppejä jaellut mutta nyt en vain muuta voi.Kyl toimii nii piru hyvi.On se kuuslankku joskus omattu itsekkin.Ahh..

hymiö.
0   +1 +2
 
10
quotable 06.12.2004
Jep kympin arvosta musaa
0   +1 +2
 
10
UralTEK 11.05.2004
Kerta kaikkiaan mainio pläjäys, joka mielestäni kertoo elämää suuremmasta musiikillisesta lahjakkuudesta. Biisin rakenne, soundit ja niiden käyttö, rytmit, muutokset, rytminvaihdokset - oikeastaan kaikki - oli sellaista mihin vaaditaan valtavasti mielikuvitusta ja kykyä. Biisissä oli keskivertoartistin viiden vuoden ideat tungettuna samaan toimivaan pakettiin. Vaikka Nikko Lassin (Dune/Orange) biisit kuulostavatkin melko erilaiselta tyylillisesti, tästä huokuu samanlainen idearikkaus ja viitseliäisyys kuin hänen biiseistään.
Kipale tarvitseekin enää oikean levy-yhtiön jolla on tyylille sopiva imago... Kai olet tarjonnut tätä joillekin levy-yhtiöille? :)

Varsinaisesti mitään koukkua ei jää soimaan päähän useankaan kuuntelun jälkeen, joten ollaan turvallisen kaukana hittikamasta; biisi ei ala ärsyttämään, ja sen haluaa kuulla uudestaankin. :)
0   +1 +2
 
10
Okapi 14.01.2004
Juma, tämä on kyllä todella hieno. Ensivaikutelma soundimaailmasta oli, että "no jooh, kivat Kuusnepa-soundit, mutta onhan näitä nähty", mutta upeat rytminvaihdoskikkailut ja muut yksityiskohda pelastivat koko homman.

Soundeissakin oli tehty paljon poikkeuksia perus-C64 -retroilusta, joista tykkäsin oikein paljon. Popauttelu-rytmit ärsyttivät ensin hieman, mutta biisin kuluessa niihin tykästyi koko ajan enemmän.

Biisi tarjoaa miltei jatkuvasti "ahaa" ja "oho" -elämyksiä, ja huomasin vähän väliä hymyileväni väistämättä hienoille nostalgiaa pursuileville yksityiskohdille.

Pakkohan sitä on vanhana C64-käyttäjänä kymppi antaa. Jestas, sait uuden fanin. Jäämme odottamaan innolla tulevaa.

Asut vielä kaikenlisäksi Tampereella, pistä levy myyntiin Swamppiin, Plattaan tai Volttiin jos sellainen joskus tulee, niin ostan varmasti.

-----------

Olisi muuten mukavaa, jos mp3:t olisivat parempilaatuisia. 128kbps tuppaa vähän heikentämään äänenlaatua, välillä melkoisen huomattavastikin.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat