Vapaa

Pääoma | 17.01.2008 | Rock
3:07
7.69   1351 plays

Comments

Would you like to comment? Create an account or

Daimonion 17.02.2008
ihan jees suomirokkirallatus. vähän tylsät sanat.
0   +1 +2
 
Zoidberg 16.02.2008
Tuntuu kun olisi sanonut tämän kommentin moneen kertaan aikasemminkin kommenttiringissä: Hyvät saundit, laulaja ihan ok, kaikki tuntuu olevan kunnossa jne jne. MUTTA näitä suomirokki -kappaleita on mikseri täynnä. En erota biisejä toisistaan, enkä artisteja. Vain laulaja tuntuu vaihtuvan silloin tällöin. Hieman omaperäisyyttä ja koukkuja ensi kerralla mukaan!
0   +1 +2
 
Jamsteri 16.02.2008
Muuten oikein kiva suomirock-teos, mutta täytyy sanoa heti kättelyssä, että laulajan ääni ahdisti minua suunnattomasti. Bändi kyllä soittaa hyvin ja laulukin menee(saundista huolimatta) nuotilleen, mutta jokin tässä ei oikein iskenyt. Ehkä saattaa johtua siitä, että tämä oli hiukkasen "iskelmänomainen" teos. Sointukulusta ja sanoituksista tuli mieleen hyvin vahvasti jokin gospel-kappale, jonka olen joskus kuullut. Myös Leevi & the Leavings(tämä on positiivista) ja Mamba(tämä ei ole ollenkaan positiivista) nousivat myös mieleeni. Kappaleen parasta antia mielestäni oli lopun kitarasoolo ja lopussa esiintyvä hidastus.
0   +1 +2
 
6
Vokalistin ääni ei toimi omaan korvaan sitten ollenkaan. Tulee mieleen joku Tommi Läntinen joka on ensimmäistä kertaa studiossa. Eikä tää nyt ole mitenkään pahalla sanottu, itselleni tuo ulosanti ei vaan toimi lainkaan.

Biisi oli ihan menevää kevyttä rokkia, jotain koukkua olisin kaivannut mukaan vielä. Soolo toimi moitteettomasti. Ei nyt iskenyt mitenkään kovin hyvin tämä kappale, mutta ehkä ensi kerralla on parempi onni matkassa.
0   +1 +2
 
marccus 15.02.2008
Puhdas miksaus, koskettimet ovat hieman turhankin iskelmämusiikkimaiset, varsinkin tuossa alussa. Tämä on kyllä lähempänä country rockkia, kuitenkin ihan onnistunut ja viihdyttävä kokonaisuus.
0   +1 +2
 
7
SirKeke 15.02.2008
Peruspoprokettia pukkaa. Toimiva biisi ja palikat kasassa ja tasapainossa. Laulajalla vähän ongelmia artikulaation kanssa, sanojen alut ja loput nielastaan välillä aika pahasti.
Jos genre uppoaa,niin varmasti tämäkin on mieluista kuunneltavaa.
0   +1 +2
 
10
Tommy Loose 15.02.2008
Kivasti soi pääoma (ei kuitenkaan minun kukkarossa) Hyvää ja aistikasta suomi rokkettia. Tuttua ja turvallista.
0   +1 +2
 
Mr Fobias 15.02.2008
Löysä yleisilme jäi. Harmi, koska biisissä on aineksia hienon kertsi melodian takia parempaan. Sanoitus on niin moneen kertaan tehtyä/kuultua että omaperäisyydestä ei voida puhua, mutta kaikesta huolimatta ne toimii biisin tunnelmaa mukaillen. Mutta jotenkin tämä biisi menee puolivaloilla ja keskinkertaisella rallatus aseenteella eteenpäin. Kuunneltava, kertsinsä ansiosta jää hiukkasen päähän soimaankin, mutta niin jo tehtyä suomirokkia tämä on, että m....a tähän olisi voinut laittaa :)
0   +1 +2
 
9
Guitarwall 15.02.2008
Vähän pelolla odottelin laulun lähtemistä, se kun tällaisessa menossa yleensä jää muusta bändistä jälkeen helposti. Säkeistöissä ei ole sitä vaadittua karismaa, mutta kertsi on paljon paremmin reviteltyä. Noihin säkeistölauluihin pitäisi jostain saada lisää voimaa, sekä paikoitellen ohi nuotin menevät kohdat kuriin.

Instrumentaalisesti sopivan letkeätä menoa, jokainen tukee biisiä hyvin, ja kitarasoolo kyllä yllätti! En ihan tuollaista odottanut, mutta posiitiivista oli! Ihan letkeätä meininkiä, sopisi parhaiten sunnuntai-aamun musiikiksi, mutta meneehän tuo näin perjantainakin varsinkin kun on vapaapäivä =)
0   +1 +2
 
8
Animal 14.02.2008
Laulusoundi ja teksti rytmillisesti vähän sanoisinko oudohkot, mutta ihan toimiva rallihan tää on..
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3 4

Viimeisimmät kuuntelijat