Haterix

Pbl! feat WandaT | 09.11.2003 | Hard Rock
5:33

Do not fall in to the dark. Life is too short for the Haterix.

9.00   2994 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Infernal Fear 22.03.2004
Mielenkiintonen alku kitaroiden säestämänä. Todella upea kertsi, ihan tajuttoman onnistunut tehokeino tuo piipitys taustalla. Hyvä rytmitys vieläpä. Hiukan vaan särkee tuo särökitara omaan korvaani.
Sopivia kontrasteja on kappaleessa kiitettävästi. Hyvin on sovitettu eri osat yhdeksi kokonaisuudeksi. Laulukin on riittävän selkeää. Soitossa on lisäksi persoonallista otetta. Hyvä kappale.
0   +1 +2
 
9
TIK 29.12.2003
Hyviä melodioita kyllä ja hieno kokonaisuus.
Biisi ei mene "rikki" misään vaiheessa vaikka tämäntyyppisissä sovituksissa se on vaarana.
Täytyy tästä reilu 9 antaa!
0   +1 +2
 
8
Pastori 04.12.2003
Hyvin möyrii kyseinen biisi ja riffittely on oikein maukasta. Metallia ja elektronista musiikkia on onnistuttu sulauttamaan hyvin yhteen ja kokonaisuuskin pysyy hyvin kasassa. Kertosäkeen kaiku laulussa hieman puurouttaa laulua ikävä kyllä. Ja tempoa olisin nostanut inan verran nopeammaksi. Mutta muuten kappale möyrii hyvin! Rok rok!
0   +1 +2
 
10
--mono-- 30.11.2003
rauhallisen alun jälkeen tultiin silmille oikein kunnolla ja sitten "oikeaoppisesti" laskeuduttiin säkeeseen - hienoa. Soolokin löytyi! Laulu parantunut biisi kerrallaan. Eipä ole käyttämäsi aika/raha mennyt hukkaan - mitähän tulee seuraavaksi?????
0   +1 +2
 
8
Chevy 24.11.2003
Ihan hyviä Kitara Riffejä.. Oisitte pistäny kunnon tempoa noihin Räy! kohtiin, rumpuilla ainaki Soittoa crashiin! Mjoo
0   +1 +2
 
8
electrichaos 20.11.2003
Introssa siistit kitara sovitukset. kitaran soundit kärsii tosta suoraanlinjaan vedosta. Väliin joku kaiutin simulaattori tms. niin turha terävyys katoaa. Biisi rakenteeltaan 10 biisi. Mutta nuo häiriö tekiät, kuten toi digisärö on hirvee ja laskee pisteitä. Mutta parasta on erityisen hyvä biisi sekä siistit stemmat ja panoroinnit/ levitykset vokaaleissa. Näkemystä on, mutta lopullinen toteutus kärsii häiriötekijöistä.
0   +1 +2
 
9
DjLime 17.11.2003
Ehdottomasti paras biisi tässä projektissa. Itseasiassa tykkäsin tämän rankasta soitannasta ja hienoista melodioista/äänimaailmoisa. Ainoa mikä verottaa pisteitä on tuo särinä. Ilman tuota särinää tämä olisi todella nautinnollinen biisi. Ehkäpä ensikerralla laitatte kaikki elementit hiljemmalle, jotta tuota säröä ei tule ja sitten jollain toisella ohjelmalla nostatte volukkaa sopivalle tasolle. Näin minä ainakin tuosta säröstä yrittäisin päästä eroon.
0   +1 +2
 
8
AcLaC 13.11.2003
Kappale on itseasiassa hyvän oloinen. Intro on kohtalaisen pitkä, mutta onneksi monipuolinen. Rauhalliset osat on vahvoja esityksiä, mutta paineen kasvaessa on miksaus pettänyt pahasti ja huttua syntyi. Hienosti tulkittu vaikea hyvä biisi, joka on valitettavasti miksattu tappiin kertosäkeissä!
0   +1 +2
 
8
Kaikella kunnioituksella PBL & Wanda, laulusi on hieno mutta samaa en voi sanoa soitostasi. Skitat ovat liian pinnassa, mun mielestäni.Laulu on puuroutunut, en saa sanoista selvää. Muuten tekemällä työtä noiden asioiden kanssa susta sulee ihan hyvä. Skittasoolo oli parempi, vaikka olikin niin hiton pinnassa.
0   +1 +2
 
9
marccus 12.11.2003
Jopas Biisi Räjähti ämyreistä vaisuhkon alkuintron jälkeen kuin pää giljotiinista. Tässä oli jotain "alkukantaista" raivoa, joka iskee suoraan luihin ja ytimiin. Jossain Metallican ja Progressiivisen rokin välimaastossa seilataan. Laulusoundiin olisin tosin kaivannut hiukan selkeyttä, sillä nyt ei oikein sanoituksista tahtonut saada selvää, muutoin soittopuoli ym. olivat hanskassa. Tämähän nostattaa mukavasti agressiot pintaan :)
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3