Fear this

Pigswill | 06.06.2006 | Rock
2:53
8.28   3859 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Marjamaa 22.02.2008
tässäkin hyvä kirkas ja terävä kitara soundi ja ihan mukiin menevät kitara riffit noh tota verse 1 ja 2 lauluääntä olis voinu tuoda vähän enemmän esille jää jotenki jalkoihin vähän eikä saa sanoituksista selvää ja ehkä vähän enemmän poweria ja räkää tohon refrainii sanoituksist en oikee saanu selvää ni en voi sanoo niist mitää kyl tää sellane iha 7 pläjäys on
0   +1 +2
 
9
ii_naaa 28.01.2008
Kitarat oli kyll yllättävät. kertsii pääs helposti mukaan, kuiskaus laulanta toimii kuulosti vähän hiljaiselta vaan.. mut se kuulosti hyvältä ;D voksut oli ihan sopival. rummut kuulosti upeilta ja hyvä tempo..
Jatka ihmees samoin, hemmetin hyvä meno. ysi..
0   +1 +2
 
8
Sandman 28.01.2008
Magee skebariffi alussa :D laulajalle vaan enemmän munaa ja uskallusta laulamiseen, on vähän turhan anteeksipyytelevä.
0   +1 +2
 
8
Coivisto 22.01.2008
Aih että tällä kappaleella oli kutkuttava nimi niin heti veti puoleensa.
Aluksi kuunnellessa päähän jäi viksaatio että tempo tuntui nousevan vähän ennen ekaa säettä. Jäin sitä hieman ihmettelemään alussa.
Toinen asia mikä tuli alussa selväksi että riffejä ainakin osataa soittaa. Riffittely on joillekkin bändeille yllättävänkin hankalaa.

Itse biisissä huokui erillaisia vaikutteita Guano Apesista, Velcrasta (säkeittein kuiskuttelu laulanta) ja selvä grunge meininki.
Nuo kaksi edellistä huomasi jo heti kun ne mainitaan muutenkin vaikuttajissa mutta kaksi muutakin bändiä tuli vielä mieleen.
Saundillisesti Alice In Chains, ja
Yleistunnelmasta vanha Garbage.

Nuo eivät todellakaan ole haukkuja.
Bändi itsessään on sopiva sekoitus noita kaikkia joten ei jäädä tämän biisin ohella matkimaan yhdenkään tyyliä, vaan valitaan sopiva ura näitten kaikkien keskellä.
Olisi tyhmää sanoa että tätä ei olisi tehty aiemmin, mutta mitä musiikkia ei olisi? Kunhan bändi puskee tasaisesti huvänlaatuista musiikkia ei vanhojen musiikkimuistojen lämmittely ole mikään paha asia.

Suomessa ei kumminkaan ole kovin montaa naisrocklaulajaa joten tämä siinä mielessä tuntui erittäin virkistävältä. Tosin vaivattomalta se laulaminen ei täysin kuullostanut... ainakaan vielä.
Laulua on tärkeä harjoitella myös missä muitakin soittimia.
Esim tuntui että ilmaa ei saatu kannattelemaan tuota laulua kovin hyvin.
Laulamalla se kehittyy itsestäänkin. Ei tässä mikään hätä ole.

Hieman lyhyt ja kehitteillä oleva ralli vielä, näin omasta mielestäni.
Uudestaan vaan ja muutamat hyvät koukut kappaleeseen.
0   +1 +2
 
melkolyhyt 18.06.2007
kitara varsinkin hyvä ja laulajalla mukava ääni.
0   +1 +2
 
8
MJ Antipope 24.05.2007
Olipa hieno ja salakavala alku biisissä. Hieno riffi ja kuiskaus toimivat todella hyvin. Siinä vaiheessa kun alettiin laulamaan "oikeasti", olisi menoon kaivannut ehkä hieman terää lisää. Ehkä hieman sitä jotain olisin kaivannut, komeasti alkanut biisi jää nyt vähän keskeneräisen oloiseksi.
0   +1 +2
 
8
SunShade 08.04.2007
eka biisi oli vähän läpiveto minulle, mutta tämä on jo parempi. oikea biisi. :) tosi kiva ääni kertsissä ja kuiskailu sopii riffiin(joka on btw oikein komia)vaikkei kuiskailu muuten ole minua innostanut, joten pisteet kotiin ;> lisää odotellessa! \o/
0   +1 +2
 
7
Leeea 08.02.2007
kitara iskee, laulusta en kuullu muuta ku kertsistä et laulajalla on kiva ääni. en saanu missää vaihees oikein sävelest kii.
aika hevihän tää on \,,/
jossain vaihees oikein hyvän kuulonen mut sit sen vaan loppu, just ku olin pääsemäs mukaan. mut ihan hyvä kumminki.
tykkään täst paljo ennemmän ku tosta rauhallisesta, lisää vaan tällästä :D
0   +1 +2
 
8
Ihan hyvänkuuloista matskua... Tuo kuiskaavampi laulanta kuulostaa ihan toimivalta ratkaisulta (ei sillä että normaalissakaan laulussa olis mitään vikaa...) Biisi loppui hiukan oudosti mut eipä tuo juuri haittaa...
0   +1 +2
 
7
Tuikka 25.10.2006
Ihan hyvän kuuloista tavaraa... Mutta harmittavan peruslinjoilla tässä mentiin, eikä tämä erotu oikeastaan hyvässä kuin pahassakaan. Lisää koukkua ja omaperäisyyttä mukaan vaan, alkaa toimia. Tuntui jotenkin että biisi loppuisi kesken, jäin odottamaan sitä jotakin.. Perusasiat on kunnossa: Ainakin vaikutti siltä että soittotaitoja löytyy kaikilta ihan tasavertaisesti, kukaan ei jäänyt varjoon. Laulajan ääni oli hyvän kuuloinen, etenkin kertsi iski. Hieman vielä lisää voimaa ääneesi kaipaisin. Nuo kuiskailut jäivät vähän taustalle, voisi toimia jossain väliosassa, mutta säkeistöissä käytettynä käytännössä vain tuhlaatte hyvän idean.. Ei kun lisää materiaalia vääntämään, toimivaa oli tämäkin. Tekisi mieli kuulla joskus lisääkin!
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3 4