A Distant Place/Nestlé

Ping Ping Killing Machine | 31.07.2007 | --
5:14

Biisi jota tuli hiottua aika pitkään, koska lopetusta oli niin hankala
keksiä. Sellainen sitten lopulta keksittiin ja tyytyväisiä ollaan.
Hitaasti kehittyvää tunnelmapainotteista menoa. Ensimmäinen Ping Ping
Killing Machine biisi, jossa on soitettu skittaa ja laulettu.

7.55   5440 kuuntelua

Kappaleen sanat

A Distant Place:

(instrumental)

Nestlé:

Know the dangers
Sell it to the masses
Kill your children
Kill your children

Why care about anything,
when you can buy everything?
Kill your children
Kill your children

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
dbgirl 18.11.2007
Kaunista tunnelmointia, niin hypnoottista että meinasi nukahtaa jo ensi sekunneilla. Yksikään biisi ei ole onnistunut vielä tuota tekemään ennen tätä :) Paljon yksinkertaisempaa melodiaa saa hakemalla hakea, mutta ei se mitään kun se on toimiva ja nätti! Tyhjällä, karulla saarella, sen rannalla kävellään ja haikaillaan menetetyn rakkauden perään. Tuo loppuosa on sinänsä itsenään hyvä mutta se ei sovi tähän kappaleeseen ja kaiken lisäksi se ei liittynyt tähän edes hyvin. Töksähti vain siihen yhtäkkiä. Ja loppuukin yhtä töksähtäen. Mielestäni tähän olisi sopinut sitten sellainen klassinen lopetus että annetaan hiipua se vähitellen kuulumattomiin. Mutta ei huono! Oikein miellyttävä, tunnelmallinen pala. Ja loppuosa oli mielenkiintoista, omaperäistä punkkia tai jotain sen suuntaista.
0   +1 +2
 
Zebhyr 26.08.2007
Ikäväkseni täytyy todeta, että pitkästyin pahasti.
0   +1 +2
 
6
Art Alta 25.08.2007
Kumma veto ja hitaasti lähti liikkeelle. Huh.
0   +1 +2
 
8
engine 24.08.2007
Rauhallisen tunnelmallisesti leijailee tämä biisi. Ilman tuota heinäsirkkamaista särinää voisi käyttää rentoutumismusana. Todella hienoja juttuja - mutta kuitenkin yksinkertaista. Hieno teos.
0   +1 +2
 
Eversincetheday 24.08.2007
Suuruudenhullun kuuloinen eeppos. allekirjoittaneeseen ei kyllä iske. Tällaisen läpi saamiseen pitää olla rutkasti nimeä ja taustajoukkoja.
0   +1 +2
 
Piru Kange 23.08.2007
Ristiriitojen täyttämä äänikollaasi. Alun rauhallisuudesta mennään lopun kaoottisuuteen. Hankala biisi kuuntelijalle, enemmänhän tässä yritetään kai välittää erilaisia äänimaisemien muodostamia tunnelmoita. Sinällään kiintoisa teos, joskaan oma ymmärtämiseni ei tähän ihan täysin riitä.
0   +1 +2
 
eki pop 21.08.2007
Biisi eteni mielestäni liian pitkään muuttumattomana. Sitten kun biisi viimein muuttui jäi odottava fiilis, enkä odottanut turhaan aikamoinen yllärihän sieltä tuli mutta sit se vain loppui. Omaperäinen
0   +1 +2
 
apache 20.08.2007
Ihan mukavaa taustamusiikkia, mutta allekirjoittaneelle vähän liiankin hissimusiikkimaista. Näin kuvittelin siihen reiluun neljään minuuttiin asti. Sen jälkeen ihastuin biisiin täydellisesti :)
0   +1 +2
 
8
hirvone 19.08.2007
Jotenkin tästä tuli ensimmäisenä mieleen Anime ja Final Fantasyt. Ei taida olla sattumaa, että vaikutteista löytyy Nobuo Uematsu :) Biisin alku- ja keskiosa on todella kaunista kuunneltavaa, mutta lopusta en pitänyt alkuunkaan. Biisi olisi hyvin voinut loppua 3:48.
0   +1 +2
 
10
Kaunista myrskyn ja aaltojen välissä putoilua ja nousemista... Neljän minuutin kohdalla musiikki kohtaa jonkun uuden muodon.... Ehkä myrsky nielaisee minut sisäänsä ja näen sen jälkeen kuoleman!

Kaunista...
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3 4