Underground

Pouta | 19.02.2007 | Pop
4:10
9.50   1580 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
VekkaK 11.04.2007
Erittäin valmiin kuuloista materiaalia. Laulajalla on miellyttävä ääni, jota ei tarvitse puristella äärirajoille ja hyvä niin. Soitto rullaa rennosti, mutta menevästi eteenpäin. Stemmat on varmastikin tarkoituksella jätetty minimiin, mutta koukkuja sinnekin osastolle jäin hieman kaipaamaan, kun musiikkityyli on tämä. Erinomaista yhtä kaikki.
0   +1 +2
 
Pekka Ruuska 29.03.2007
Miksi suomalainen nimi, jos laulaa englanniksi? Tietysti Pouta kuulostaa hauskan mystiseltä millä kielellä tahansa.

Underground kuulostaa miellyttävän orgaaniselta, maltilliselta ja perinnetietoiselta musisoinnilta. Välillä mielessä välähtää The Band, Lou Reed ja jopa The Beatles. Sointikuva on harmonisesti kasassa, eri soittimet on roolitettu musiikillisesti laulun eri osissa niin, että kuulijalla on koko ajan uutta kiinnostavaa havainnoitavaa, kuuntelemista. Kuulostaa lapsellisen yksinkertaiselta, mutta tässä on koko sovittamisen ydin. Ja ah, kuinka usein radiostakin saamme kuulla musiikkia, jossa nämä kultaiset säännöt on unohdettu – tai yritetty turhaan kumota.

Mutta Poudalla perinteet ovat kunniassa. Onko sitten omaa ääntä riittävästi, sitä jäin miettimään kun Underground oli loppunut. Voi olla, että seuraavaksi olisi syytä ottaa kukonaskel rohkeasti omaan suuntaan, esikuvia kunnioittaen, mutta ei heitä jäljitellen.
0   +1 +2
 
9
Karisma1 23.03.2007
hittibiisin aihio on olemassa. kertosäkeessää laulun pitäisi ehdottomasti lähteä falsetista alaspäin, silloin syntyisi tarvittava dynamiikka, jotta biisi syttyisi hitti asteelle. kitaroiden riffit ja syntsan melodiat ovat hyvät. ei muuta kuin biisi uudestaan telakalle ja a-osiin lisää täytettä ja kertsin laulun pitää lähteä falsetista, sit alkaa skulaamaan.
0   +1 +2
 
10
Draamajumala 20.02.2007
En ole kosketinsoitinasiantuntija mutta minun korvaani tuo toinen kuulostaa Wurlitzerilta ja Hammond kuulostaa upealta myös. Voin olla täysin väärässäkin että tuo ei ole Wurlitzer joka taustalta kuuluu kun laulu lähtee ensimmäisen kerran. Tässä on todella hieno tunnelma ja basso möyrii komeasti taustalla. Kuten en muistakaan kolmesta uudesta kappaleesta, tästäkään en löydä mitään valittamista. En kuule epävireisyyttä, huomattavaa sleebaamista enkä mitään muutakaan. Tuo vihreä kansi on muuten hieno ja sopii hyvin Underground-teemaan.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta