Bizarre World

Project 66.6 | 27.10.2011 | --
3:39

Vielä jäi jotain hurinasurinaa laulujen ja basson taustalle. Siinä taitaa meillä olla seuraava kehityksen kohde :)

7.95   266 kuuntelua

Kappaleen sanat

Lyrics:
What a fuck is wrong with the world today? Only death, pain and violence is the master in here.
Everyone claims that they want peace to the world, so why the fuck nothing isn't happening?

Now it's time to show how we shine. we only got this one change to prove our worth.
Everyday is a another armageddon, everyday we have to die.

Time to fly. Towards freedom.
Heaven or hell will not wait for us.

Everybodys dying, everybodys burning, everythings collapsing, what the fuck is happening? But we stand, we stand until the scythe slashes our throats.

This is not the end (NO!) x?

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Indigou 16.01.2012
Ihan magee tunnelma tässä tosi persoonallinen soundi noissa örinöissä varsinkin; Tästä tulee semmonen olo että oikein fiilistellään pimeydessä. :) Tää oli ihan hyvä.
0   +1 +2
 
Elintasokas 16.01.2012
Tämähän oli raskasta menoa, mutta ihan toimivaa sellaista. Pidin siitä, että mukana oli myös melodiaa, ettei mennyt ihan mössöksi (01:42)

Miksausta voisi parantaa ja tosiaan tuo "humina" tuolta taustalta pisti korvaan joissain hiljaisemmissa osuuksissa. Kokonaisuudessaan ei huono :D
0   +1 +2
 
Susimies 14.01.2012
rankkaa ja raskasta rock and rollia tykkäsin kitaroinnista
0   +1 +2
 
walkaway 13.01.2012
Aikas tiukkaa mättöö aluks saundit vaikutti jotekin tuhnuilta mut tos 0.53 selkeni huomattavasti, laulu`vois olla enempi kuultavissa. Jeba must tää kandeis miksata uusiks balanssit heittää aikas reippaasti.-Rummut pintaan -kitarat jakaa oik.vas. koskettimet joku 4raitaa tai enemmän oik>vas. basso vaik klo11mono. HYVÄ BIISI mut ei valmis
0   +1 +2
 
8
SheikkiLyyrinen 10.01.2012
TOimiva meno päällä! Säröskitat ja rummut erityisesti iskee! Mutta örinät ja muut pilaa tunnelman! Itse en tykkää niistä lainkaan :) Mutta biisi on kuitenkin taidolla toteutettu ja hyvin tehty!
0   +1 +2
 
Henkkasetä 08.01.2012
Hyvää settii!! Hurinaa en huomannu vei sen verran hyvin mukana et fiilisteli vaan =D
0   +1 +2
 
theplan 07.01.2012
Mainion pahaenteinen soundi introssa, joka kuitenkin mun mielestä hajoaa siinä kohtaa kun vokalismi astuu peliin. Ehkä vähän liikaa päällekkäistä kamaa tai efektointia? Tuollaista laulutyyliä en kyllä muutenkaan oo koskaan oppinut ymmärtämään. Kieltämättä tuo esittelyssä mainittu hurinakin alkoi lopulta häiritä. Pisteitä riffitelystä ja tunnelmasta.
0   +1 +2
 
Örinälaulu on todella epäselkeää, artikuloimiseen enemmän huomiota. Kaipaisi kyllä sitä ah niin ihanaa munaa. Sävellykseltään menevää mättöä. Oikeastaan ainoa moitittava on tuo laulu, sen suhteen reeni ei ois pahitteeks.
0   +1 +2
 
8
Bheid 02.01.2012
Hienosti jyrähti käyntiin, tekee mieli heittää työpöytä ikkunan läpi juosta miehittämään Ruotsi.
0   +1 +2
 
7
jOhU 02.01.2012
Aivan jees. Itse en erityistä hurinasurinaa korviini aistinut, soundi oli vain jotenkin epäselvä. IImeisesti vedit yhden komppiskeban ja jätit sen keskelle? Veikkaisin, että saattaisi selkiytyä hieman, jos vedät pariin kertaan ja panoroit molemmille laidoille. Kitarasoundissa oli myös hitusen liikaa säröä omaan mieleeni, tietysti makukysymys ja toisaalta selkeyden kannalta miksauskysymys. Itse biisi ei erityistä tarjoa ja konerummuista päätellen lienee soiteltu omin kätösin koko muukin biisi. Örinät ihan ok:t ja muutenkin hyvä meizinki.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3 4 5

Viimeisimmät kuuntelijat