Future Is A Clichë

PupuTupuna | 31.07.2004 | Light Rock
4:29

Sillisalaatin päättävä poikkeava radion ystävä.

8.54   4077 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Bambi Slaughter 13.02.2006
ekana tuli mieleen nirvana..mahtava biisi! laulajala on siisti ääni
0   +1 +2
 
10
SaunaChum 15.09.2005
Nimen perusteella en olisi aivan uskonut musiikin olevan tällaista. Mutta kyllähän tässä musiikissa kuuluu teidän vaikuttajat tosiaan, erityisesti A Perfect Circle..
Erittäin laadukasta musiikkia toteutukseltaan ja sisällöltään... Miksauksetkin ovat juuri täydelliset minun mielestäni. Soittajien lisäksi laulajakin osaa hommansa ja tekee sen loistavasti. Täytyy sanoa että eräät osat laulussa saivat ihan selkäpiin ratisemaan.

Tämä kappale sai minut aivan innostumaan, kymppi siitä..
0   +1 +2
 
9
buranaC 13.09.2005
Heti ekalla sekunnilla tuli mieleen Godsmack :D
Tää on aika hieno biisi.
0   +1 +2
 
10
Samu2 20.01.2005
Alkuriffittelyn päälle rumpujen viitoittamana ERITTÄIN komeasti alkava kappale saa välittömästi kylmät väreen juoksemaan pitkin selkärankaa ja päänahkaa. Erittäin jykevillä soundeilla rakenneltu kappale jota todellakin kuuntelee enemmän kuin mielellään, pienten rytmillisten ja melodisten koukkujen lisäksi vokalistin valitseman soundi sopii kappaleeseen kuin nakki silmään. Kuten tuolla ylempänä meinittiinkin, tulee äänestä mieleen etäisesti Scott Weiland, mutta veikkaisinpa että vertailtaessa Scott-poika jäisi kakkoseksi.

Hieno biisi, toivottavasti menette pitkälle.
0   +1 +2
 
8
Klokuttaja 05.08.2004
Ei paha lainkaan. Vaikka Nevermind on tullut kuunneltua varmaan useemminkin, niin ihan asiallista mättöä Cobainin jalanjäljissä. Sovituksessa nähty vaivaa ja snadit suvantokohdat saa biisin hengittämään, hyvä. Äijien soitto-ote on riuska, mikä tälläsessa musassa onkin välttämätöntä. Hyvällä tavalla rupisensoundinen laulaja ja soundit muutenkin kautta linjat meikäläisen makuun just tähän kipaleesen sopivan rososet. Biisi kelpo, mutta kyllä siitä vielä uupuu se selkee "hittikertsi" joka jäis päähän soimaan. Helvetin hyvä bändinnimi, tosin ihmettelen miksi englanniks veivaava bändi on ottanut suomenkielisen nimen...
0   +1 +2
 
ÄSSÄ poika 05.08.2004
Tää kuulostaa jotenki tutult.tai sit se johtuu siit et tällasii biisii on nii paljo
0   +1 +2
 
9
jmm 05.08.2004
Genre ei mielestäni ole tuo mitä artisti väittää. Rock olis varmaan lähempänä, kun ei tämä kovin kevyttä ole. Biisi on kyllä itsessään hyvä ja hyvin soitettu. Laulu on myöskin hyvä eikä lausuminenkaan ole huonoa. Ei huomauttamista tässä.
0   +1 +2
 
Soulstab 05.08.2004
asiallista meininkiä, soitto kulkee ja kuulostaa hyvältä, hieman enemmän tarttumapintaa olisi toivonut. ei silti huono. pearl jamit kuunneltu
0   +1 +2
 
8
Biosexual M 05.08.2004
Jaaa-a. Olen hieman hämmentynyt. Kuuntelin biisin ensin koneen ääress istuen ja kiipparit tuntuivat todella epävireisiltä. Rupesin siivoamaan ja kuuntelin yhteensä toistakymmentä kertaa läpi. Mutta ei, epävireisyys ei poistu. The Wannadiesillähän on tämäntapaisia juttuja ja biisejä paljon, ilmeisesti tässä on tehty tällaista wannadies-weezer hybridiä, mutta tämä alkaa häiritsemään koo ajan enemmän. Siis tämä epävireisyys. Ja silti kokoajan takaraivossa jyskyttää että kyllähän tämä periaatteessa.... Mutta ei, olen tullut tulokseen että siinä ollaan pahan kerran epävireesä. Tai sitten minun taiteellinen silmäni on rähmittynyt. Muutoin ihan helvetin leppoisaa tavaraa ja varsinkin kertsistä tulee suurensuuri plussa.
Tehkää tuolle jotain niin faniudun. Ainakin nostan numeroa. Tällaisenaan tähän menee hermot.
0   +1 +2
 
Averell 06.08.2004
Nyt on jotenkin hankalaa lyödä numeroa biisille. Ei tästä oikein moitittavaa keksi - laulusta ehkä uupuu vähän terää - mutta ei oikein vaan merkinnyt mulle mitään. Väliosan puhdassoundiselle meiningille jos antaisi vähän enemmän tilaa, saattaisi biisi jotenkin erota vastaavista, joita muuten riittää. Siirtyminen väliosasta takaisin olisi kaivannut jotain terävämpää aksentointia breikkiä, nousua tms., nyt vähän laahas. Noh. Jep.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2