Locals of the World

Quayside | 01.01.1970 | Chill Out
5:03

Rauhallinen hehkus-breikbiittailu. Jotain tiettyä särmää tässä on joka saa hymyn jopa omille huulille vielä nykyäänkin. Vaikka jo kerkesin välistä muuta väittää, niin kyllä tämä se mun paras tekele edelleen on mun mielestä.

9.07   4285 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

a98 04.02.2004
tuotanto vaikuttaa ainakin hyvältä. ihan kivoja pädejä ehkä enempikin olisi saanut filtteri knobi vääntyä. vokaalit on ihan ok, jotenkin lausumisessa jotain häikkää ja varsin puhumis laulut kirjoitettu, pidempiä ja korkeampia nuotteja niiin saadaan laulutaidot esiin. ihan hyviä soundeja tässä. biitti puoli kuulostaa vähän liian peruskamalta. en voi sanoa että olisin tämän tyylin suurin ystävä koska ei sen pahemmin kolahda itteeni. itse diggaamaksi chilliksi tämä on ihan liian täyteläistä ja rankkaa.
0   +1 +2
 
d fast 01.02.2004
ensinnäkin suurta plussaa lauluista ja bassosta, vetosivat minuun kuin hyttynen ihoon. biisin soundimaailma on todella nätti ja sointukulut tarpeeksi erilaiset. intron kökköys pelastuu biisin lähtiessä kunnolla käyntiin ja outro taas pistää hyvän paketin kunnolla kasaan. tästä haluaisin tehdä remixin, enimmäkseen noiden laulujen takia. teinpä hurjasti ja kuuntelin laulun pariiinkin otteeseen, sen verran kivaa hötöä löytyi sieltä täältä että mielenkiinto pysyi kuosissa. en mä tästä oikein osaa muuta sanoa, kuin että ei käy tylsäksi oikein missään vaiheessa, ehkä jonkinlaista c-osaa olisi kaivannut vielä tähän mutta hyvin toimivaa tavaraa näinkin.
0   +1 +2
 
9
Veneficus 01.02.2004
Letkeyttä ja kiitettävää tummasävyisyyttä. Soundit olivat minun makuuni, jotenkin mukavan orgaanisen kuuloisia. Laulu on kaunista ja sitä kuunteli mielellään. Nuo yhdet hiukan retro-sävytteiset soundit ovat aivan loistavia. Tämä oli oikein mukava tuttavuus.
0   +1 +2
 
Haava 20.01.2004
Möyrymäyry saundi on todella suresti mieleeni... Laulumelodia on yksinkertaisuudessaan niin miellyttävä, että sitä jaksaa kuunnella uudetsan ja uudettaan... Ainoa vika, että kertosäe ei ihan pääse teknisesti tuon versen tasolle... Siitä puuttuu se nousevuun, että se olisi tosisaan lähtenyt tykittämään/laijailemmmaan irti tuosta versestä... Puolen välin pysäytys pätkä oli rakenteellisesti eirräin mukava. Näissä vanhemmissa biiseissä tuotanto jää vähän latteammaksi kuin Turquise biisissä (et vamaan tinnytkään.. heh...) Kompressori imee sen olemattomankin dynamiikan, jota ei oikien ole.

Tämä on älyttömän mukava sävellys.. Osui poppihermooni, mikä on aika harvinaista nykyään. Pidin tästä ihan oikeatsi (vaikkei poppi minulla kuuntelua kestäkään)
0   +1 +2
 
10
Khimil 22.10.2003
Tulee Massive Attack mieleen, lähinnä biittinsä/bassojuttujensa puolesta. Tämä on mielestäni näistä neljästä biisistä paras. Bassolinja on samaa tasaista junttausta, joka sopii oikein hyvin tunnelmaan ja biittipuolikin on tukevaa, konemaista. Jousipadi on tyylikäs ja juuri sopiva biisin tunnelman kannalta. Kaikenkaikkiaan erinomainen kappale.
0   +1 +2
 
10
Groovesifer 15.04.2003
Tää tosiaan on yks mikserin parhaita chill biisejä! Laulaja on vähän varovaisen kuulonen mutta eipä tuo nyt niin kauheesti haittaa...
0   +1 +2
 
traumacoma 05.04.2003
Ei ihme että halusit mainostaa tätä biisiä:)
ps.Mukava kuulla mikserissä naistulkintaakin väliin
0   +1 +2
 
9
Tsume 06.02.2003
Hienoja soundeja jälleen. Vokaalit kuulostavat hyviltä ja melodia elää.
0   +1 +2
 
10
OnZa 13.01.2003
rullas varsin mukavasti äsken tossa taustalla et pitääpä laittaa downloadiin.. varsin mukava ääni oli tytöllä ja perkussiot hakkas mainiosti.. tiesin että sä osaat tuottaa laadukasta materiaalia mut yllätyin silti. *THUMBS UP*
0   +1 +2
 
9
bubbelgum 27.12.2002
Omassa tyylissään ehdottomasti parhaasta päästä =)
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2