Straight Of Souls

QUIET | 15.01.2006 | Rock
3:59

Treeniksellä ja Ilen kotona nauhoitettu kappale. Demotusta seuraavalle julkaisulle. Kiitosta suurinta herra Les Gazille miksauksesta ja rumpujen nauhoituksesta.

9.00   3150 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
sikki-six 24.03.2006
Laulajan ääni herättää heti kevyitä kylmiä väreitä selkäpissä, jälleen kerran. Kitarahelinöistä puhumattakaan. Suoraviivaisempaan suuntaan ehkä ollaan menossa, ei paha. Tässä tyylilajissa puomi on useasti muita jonkun verran kokeammalla, mutta taas mennään yli kevyesti. Nice Job.
0   +1 +2
 
8
antti_oj 15.03.2006
Vähän ilkeät soundit mutta ehkä lämmöt hukkuu jonnekin formaattien kätköihin. Tulee vähän vanha kunnon Mansun mieleen vasrinkin laulajasta. heti ei pääse piisiin sisään, mutta kyllä tämä lupaavalta kuulostaa. Ehkä palaan tähän myöhemmin....
0   +1 +2
 
8
eerovarje 20.02.2006
Soundaa kyllä hyvältä. Tulee ihan nykyinen U2 mieleen. Laulu on vähän turhan vaisua tai sitten laulajan ääni ei vain säväytä. Sävellyksenä biisi kuulostaa menevältä, mutta sanoista ei saa niin paljoa selvää että hoksaisi niiden punaisen langan. Kitarat soivat upaesti niinkuin oikastaan kaikki muutkin soittimet, ja kyllähän tästä hyvälle tuulelle tulee.
0   +1 +2
 
9
jjjee 04.02.2006
mielestäni täysin valmista poprockia. en näe suurta eroa niihin jotka soivat radiossa, eli siltä kannalta katsottuna erinomaista.
hyvä kappale itsessään.
0   +1 +2
 
theplan 03.02.2006
Tää bändi on mun yksi kaikkien aikoijen Mikseri-suosikeita, joten odotukset ovat aina korkealla kun uuden biisin laittaa soimaan.

Pettyä ei suinkaan tarvinnut. Tällä kertaa meininki on jotenkin suoraviivaisempaa ja vähemmän sisäänpäinkääntynyttä kuin aiemmin. Onko se hyvä vai huono asia, en tiedä.

Bändi toimii hyvin, mutta ekalla kuuntelulla en oikein saanut biisistä otetta. Nyt kun kuuntelen toista kertaa, niin tulee mieleen, että säkeistön melodia on kantrahtavuudessaan vähän yllätyksetön. Vähitellen alan kuitenkin päästä jo fiiliksiin. Pikkuisen mua kiusas myös kertsin sanoituksen tietty latteus. Melodiasta tykkäsin enemmän.

Jotta pääasia ei jäisi epäselväksi, niin sanottakoon, että Quiet tekee tälläkin biisillä erinomaista jälkeä. Pikku viimeistelyllä ja oikealla tuotannolla tästäkin tulee varmasti ässäbiisi! :)
0   +1 +2
 
10
Superior 20.01.2006
tämän kanssa kävi niin et eka kuuntelu klo 10, toinen klo 12, ja illalla piti jo pistää repeatille.
0   +1 +2