Athmos

Quo Messiah | 01.04.2009 | Chill Out
8:18
9.33   720 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Dev-ill Beats 03.04.2009
on kyllä hieno vaihteleva äänimaailma
pitää otteessaan
0   +1 +2
 
10
Chronosis 02.04.2009
Joo, vaikutteet huomaa kyllä. Kertakaikkiaan tyylikästä meininkiä! En keksi muuta kritisoitavaa kun sävellyspuoli voisi iskeä enemmänkin. 9½
0   +1 +2
 
Lunar Vegetarian 02.04.2009
No johan alkaa nätisti. Loposen kitarat maalailevat. Basson tullessa mukaan tulee ekana mieleen, että se on soundiltaan mukavan matala ja kutkuttava.

Potku ainakin omista skobeista jää vähän ikävästi basson alle, mutta ei tosiaankaan haittaa yhtään fiboja. Biisi leijuu tosi mukavasti eteenpäin - ehkä vielä hivenen jotkut elementit voisivat olla viimeistellympiä.

Biisi etenee todella vaivattomasti, toisessa osiossa näyttää loponen pääsevän vauhtiin. Perhana, johan on mukavan kuulosta! Kitaroiden loppuessa jäin kaipaamaan jotain saattelevaa synamelodiaa tai variaatiota vaikka bassolinjaan. Lopussa kun vielä saisi sen jonkun vähän radikaalimman psykedeelisen repäisyn, niin meitsä olisi totaalisen myyty, se ikään kuin tekisi tästä biisistä spektaakkelin.

Ei kuitenkaan pahaa sanottavaa tämmöisenäkään, tuotannollisesti todella tyylikästä, hartaasti mietittyä, kitarat tuovat tähän aivan mahtavaa fiilistä.
Lopussa kun olis vielä repästy, niin voitaisiin puhua jo shponglen tasoisesta tarinankerronnasta ja mystiikasta.

Lisää tätä, ja entistä hullummilla idiksillä! turha sun on miksausta tässä vaiheessa pähkäillä ( se on aivan kondiksessa ) - nyt kaivat esiin sen pillipiiparin pillin, jolla alat säveltämään. Sehän sen taian tuo suurimmassa määrin musiikkiin, ei niinkään täydellinen miksaus. ( vaikka, onhan sekin kyllä hyvä plussa aina biisissä )

Seuraavaa biisiä odotellessa.
0   +1 +2
 
Quo messiah 02.04.2009
HUOM!Kappale on miksuksen kohdalta himan kesken näin jälkiviisaana......
0   +1 +2
 
9
kristian puberti 13.04.2009
Vau, siisti biisi! Tykkäsin kovasti :)
0   +1 +2