3D ( Radeon Vs. Jawa original mix )

5:49
9.20   1246 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Freyja 08.06.2006
pirun kova setti!noi soundit potkii älyttömän hyvin!havahtu äske et jumitti tät biisii jo toista kertaa läpi!!:D vähä jäi ehkä kaipaamaa viel erottuvampaa lead soundii vähä niiku et se tulis sielt mut ei sit putkaha pintaa kuiteskaa. esim pien suvanto vaihe ja siit kunno nostatus.mutta loistavaa näinkin!!
0   +1 +2
 
10
chucky 06.01.2006
Täähän on perkeleen kowa ranse veto =) moni on sanonu kikistä ....jooo,ehkä hjyvin hivenen pikkusemmax =) muuten loistawaa trance-hehkutusta =) täs on kaikki mitä pitää olla...eli perus elementit kohillaan...ja ennenkaikkea voxut pelitti tod. hyvin !!! probsit himppeen =)))
0   +1 +2
 
9
D-Vision 05.08.2005
Alussa pistää korvaan hieman ehkä laaduttomat rumpusamplet.. Haitsu on hieman sumea. Melodiat ovat muuten todella siistit, soundit ovat kohdillaan ja voksut ovat kerrassaan upeat.

Hieman täyteläisyyttä voisi olla enemmän, vaikka kuulostaapas tämäkin melkoisen hienolta tykitykseltä. Meininkiä on reilusti kuten pitääkin. Ehkäpä tuota täyteläisyyttä saisi monipuolisemmilla/äänekkäämmillä/laadukkaammilla haitsuilla?

Sointukulku on hieno. Jäin kuitenkin kaipaamaan enemmän voksuja.. Myös miksaus tuntuu olevan jotenkin hieman "pielessä".. Keskiääni on ehkäpä hieman liian kovalla ja hakkaa hieman, vähän ikäänkuin metallisesti.

Kaikesta tästä kuranheitosta huolimatta biisi on erittäin hieno ja jumahtaa playlistille.. Todella toimivaa trancea pitkästä aikaa! Mihinkään radikaaleihin muutoksiin ei ole tarvetta eikä kannatakaan ryhtyä.
0   +1 +2
 
9
NicklauZ 27.06.2005
Kick on ehkä hiukan liian potkiva...? Muuten maukas "arpeggiomainen" bassline. Ihan mukavat melot. Jeah, mukavaa vääntöä. Prkl, en ehi enää kommentoida enempää. Täytyy vaan sanoo et kaikin puolin kiitettävää musaa, ehkä liikaa tuota "third dimension" alkaa tympiä.
0   +1 +2
 
10
Joneee- 16.06.2005
Loistava biisi... Jätkät osaa tehä <3 :D....
0   +1 +2
 
9
Holmström 13.06.2005
Jeah ! Loistavaa matskuu... ääntä, efektii, sopiva määrä voxuja. Kulki ja kantoi itsensä hienosti alusta loppuunsaakka. Sopivasti poweria joka suunnasta. Miksaus toimii, mutta kick rauhallisemmaksi. Suuntaus on aivan erinomainen joten kannustan vääntämään lisää ja paljon ;)
0   +1 +2
 
9
Protush 09.06.2005
mehukkaasti lähtee liikkeelle energisillä rummuilla hyvän kuuloisten taustoja saattelemana! melko perus saundia on kehissä melodioiden osalta mutta ei ollenkaan pahankuuloiset sellaista :) linjat ovat hyvin kohdillaan ja alkaa tässä ihan jalka vipattaa tätä kuunnellessa :) kicki on vähän turhan naputtava mutta rumpupuoli on muuten kunnossa.. spiikki sopii sekaan hyvin.. efektejä on riittävästi.. rakenne kulkee perustanssittavan kaavan läpi eli ei siitä mitään sen enempää.. pieni yksitoikkoisuus vaivaa.. kaipaisi vähän enemmän sisältöä tai lyhemmän version koska kaikki linjat edustavat suurinpiirtein samaa kuviota.. popitusmielessä vallan mainiota tavaraa tämäkin kipale :) hyvin ootte yhteistyön saaneet toimimaan :)
0   +1 +2
 
9
Jrpa 07.06.2005
Huh huh, että osaa olla täyteläinen bassline ja melodia! Biisi alkaa hyvin. Heti ei mennä asiaan muttei liikaa viivytelläkkään++. Biisi jyllää perusvarmalla ja tuhdilla saundilla eteenpäin. Biisiin ois ehkä saanu lisää potkua ja vaihtelevuutta jos oisi laittanut jonkin asteen suvannon + kunnon kiksuttelut jolla palattaisi takaisin juoneen. :) Hyvä näinkin! Yhtenä miinuksena mainittakoon että 5:49 minuutin aikana sanotaa 3D 31 kertaa joka on ehkä hiekan liikaa..Mutta kaikin puolin onnistunut biisi! Jätkät osaa! :) Seuraavia biisejä odotellen..
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat