Steam

Rollup | 07.05.2006 | Progressive Trance
6:55

Semi-progea sanoisin

9.00   490 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
T-Sync 11.05.2006
empä minä progesta mitään tiedä, joten tyydyn vain sanomaan että mukavia rakenteluja ja efuja, ja kickin soundi on hyvä.
0   +1 +2
 
9
spiritusandasper 08.05.2006
Rauhaisa ja nätti aloitus. Ei lähdetä heti höntyilemään. Vakuuttava happolinja tulee melkeempä heti alussa pyörimään mukavasti taustalle. Tulee jokin vanha tietokonepeli mieleen, mutta vain hyvässä mielessä. Basso-osastossa sais olla sellasta jämäkkyyttä ja jytkettä hieman enemmän. Nyt on hieman kevyen kuulosta. Ehkä muutenkin tässä mua vaivaa soundimaailman "tyhjyys". Yksittäiset soundit ovat mielestäni kirkkaita ja toimivia, mutta ehkä hiukan ohuita. Tai siis, että jos näillä mennään ilman lisätäytteitä, niin olis voinu hippusen lihottaa noita soundeja (varsinkin tota liidisoundia). Selkeydestä ja erottuvuudesta sensijaan suuri plussa. Todella miellyttävä kuunnella, kun ei soi puuroa tuutin täydeltä.

Kelailin että jotku padit vois olla sillon tällön messissä täydentämässä meinikiä tai sitte jotai efektipörinää vielä entisten lisäks hieman enemmän täyttämässä äänimaailmaa. Pidän muuten tästä meiningistä kovasti ja tuo pianokohta on kaunista kuunneltavaa. Kyllä tälläsellä meiningillä pitää liittyä äijän fanilistalle tarkkailemaan tulevaisuuden matskua. :)
0   +1 +2