Me tehään feat. Kojootti

2:42

Revittelybiisi, ei niin perinteisellä biitillä ja mukana vierailemassa Kojootti. Kertokaahan miltä kuulostaapi :)

Biitti ja miksaus: ÄssÄ
Sanat: Sloop/ÄssÄ/Kojootti

1000 latausta rikki 04.10.2006. Kiitoksia kaikille!

8.45   4791 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

santerisalo 21.10.2008
hyvää matskua
0   +1 +2
 
9
Mildred 15.06.2006
Tässä on sellaista säröä ja särmää, että asenteen puolesta kyllä lähtee! Yhdyn ed. Silven2 kommentteihin siinä, että vaihto "keinuvasta" rytmistä vääntöä pursuavaan kertosäkeeseen tuo kappeleeseen potkua ja imua, sekä tekee siitä mielenkiintoisen kuunnella. Sanoitukset on myös ok, ja livenä tämä biisi toimii varmasti ns. "hengennostattajana"! Tämä kappale kuuluu myös mun suosikkeihini (metallisävytteinen kertsi vetoaa vanhaan rokkityttöön)!
0   +1 +2
 
9
Itapuoli 15.05.2006
vähän erikoisempaa settiä... ei huono.ei ollenkaan.. =) Biitistä en tykänny en tiiä miksi?! =) mut mitä siitä...!! flow ja lyriikat kunnos..ne tärkeimmät...
0   +1 +2
 
8
Silven2. 16.03.2006
Tämä on ensimmäinen kerta, kun annan itselleni mahdollisuuden arvioida musiikkia, jonka genre on Suomi Hip-Hop. Olen sivuuttanut kyseisen musatyylin täydellisesti tähän mennessä. Olen asenteideni ja ennakkoluulojeni vanki. Aion sanoa nyt vain sen, mikä on mielestäni hyvää tässä kappaleessa, ja jätän lapsellisuudet taka-alalle arvioinnissa.

Intro on hyvä. Pianosaundi on tyylikäs, ja Pizzicato-saundin käyttö takapotkun luomiseen on nerokasta, se luo keinuvan rytmin. Onko saundin hyödyntäminen Hip-Hopissa yleistä vai teidän keksintönne? Biitti on varsin imuttava ja odottavan keinuva puuttuvine nelosineen rytmissä. Kokotauot ovat tehokkaita aseita. Virvelisaundista annan plussaa. Miksaus on onnistunut ja ääniefektien käyttö värittävät biisiä.

Kertosäe on huippuhyvä metallivaikutteineen. Metallinen saundi on hieno, se voisi olla särökitarakin, ja joka tapauksessa se ajaa samaa asiaa. Rytmin muutos kertosäkeessä keinuvasta suoraviivaiseksi on mainio tehokeino ja se vie tätä biisiä eteenpäin tehokkaasti. Perkussiot ovat onnistuneita kertosäkeessä. Sanoituksissa tuntuu olevan järkeä. Biisi on sopivan lyhyt, jotta sen voi kuunnella uudelleenkin.

Ei tähän enää huonoja asioita jäänyt montaakaan listattavaksi. Hyvä biisihän tämä on! Annan arvosanaksi kasin, mikä on erinomaisen hyvä arvosana kaltaiseltani genreen vihkiytymättömältä tynnyrissä kasvaneelta ummikolta näissä Hip-Hop ja Rap -asioissa. Annoitte hyvän vaikutelman genrestä, ja voin ehkä vastaisuudessakin arvioida Suomi Hip-Hoppia, jos kohdalleni vielä sattuu. Kiitti!
0   +1 +2
 
9
Bemary 23.02.2005
Jos ny uskaltais lopultaki kommentoida, ku alkaa kuulostaa kohtalaisen tutulta ja osaa tätä hahmottaaki jotenki :) Alunperin tää biisi oli näistä teiän tähänastisista aikaansaannoksista jotenki "vierain" (eikä siis johdu ilmestymisajankohdasta) enkä oikei saanu kunnon otetta tästä. Ny, kauemmin kuunnelleena, voin todeta, et kehitystä alkutahdeista o paljonki tapahtunu.
Kertsi o mun mielestä kakspiippunen juttu: sanat ei musta oo kovin ihmeelliset, mut livenä toi kuulosti aivan mielettömän hyvältä, enkä voi mitenkää sitä faktaa sivuuttaa tässä arvostelussa. Ehkä tää vaa toimii livenä paremmin ku näin koneelta kuunneltuna. Muutenha sanat tässä biisissä rullaa loistavasti. Ei oo mitää valittamista.
Hyvältä kuulostaa toi Kojootinki osuus. Tuo lisää vaihtelua biisiin. Biittihän ny o taattua RP-laatua: tyylin tunnistaa eikä tosiaankaa oo massakamaa, ja siitä saa multa aina plussaa! Kertsissä räjähtääki sitte oikei kunnolla - wow! *mosh mosh* ;D
Pähkinänkuoressa: kyl te osaatte! Ja ku tahtoa riittää, vaa taivas o rajana... ;)
0   +1 +2
 
8
spiritusandasper 15.12.2004
Joo-o.. ihme ku tosta biitistä naristaan. :P Musta se o parasta täs biisissä. Alusta varsinkin lähtee hyvin liikkeelle. Tuo kertsi on aika hyvä idealtaan, eikä siinä nyt suurta vikaa ole toteutuksessakaan, mut jotenkin hiukan erillään muusta biisistä. Siihen tulee sellanen ihan kokonaan oma fiilis. Ehkä tää oli myös tarkotuskin. Hyviä breikkejä on siellä täällä ja hauskat sanotukset on keksitty. Kokonaisuudessaan mukiinmenevää settiä. :)
0   +1 +2
 
9
Hunzkiz 10.12.2004
Kyllä kokkolassa osataan!Vitun hyvä biitti ja hyvin onnistuneet räbät.Aika omalaatunen biisi mut siitä tulee vaan plussaa..9droppaan!
0   +1 +2
 
10
YoMpPa 09.12.2004
mitä enemmä tätä kuuntelee sen paremmalt tää kuulostaa oikeestaa tosi hyvä kipale
0   +1 +2
 
10
YoMpPa 25.11.2004
ei iha joka biisi oo näi hyvä
0   +1 +2
 
dt1 24.11.2004
Nohnoh. Biitti on ihan kiva. Paitsi kertosäe flippaa... En yhtään tykkää toteutuksesta, vaikka idea on ihan kiva.
Äänenkäyttö kunnossa, riimit on liian massa-kakkaa. Mut nojaah loppupeleissä ei mitään vikaa. En mä tiä, ei tässä vikaa, en vaan fiilaa...
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat