Pimeä Puoli

3:19

Jälleen on nauhoteltu treenikämpillä... Ja miksauksesta olen vastuussa.

7.11   915 kuuntelua

Kappaleen sanat

toistan samaa sanaa
tuota hokemaa
joka jokaiselta löytyy
kun vain jaksaa kuunnella

Jossain vaiheessa tulee
vaihe kun kaikki pimenee
Ja astuu voimaan
toinen minä

Pimeä puoli minut vei
paha minut söi
tuijotan sanattomana
kunnes nukahdan

Se tekee kaiken toisin
toteuttaa tavoitteet nuo
jotka toteuttamatta
voisivat jäädä

Kaikki on niin kirkasta
Aina kun on eläin
Selkeää kuin päivällä
selkeää kuin merellä

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Transparent 31.03.2009
Melkoisen hyvät soundit treenistouhuiksi! Laulu on vähän turhan karvasta kalkkia omaan makuun. Eikä tuo suomeksi muriseminen oikein istu omaan korvaan. Tosi hyvän oloiset, paksut kitarat.
0   +1 +2
 
6
Akeli 12.02.2009
Aika kakkaa kyllä, ikävä sanoa. Soundit nyt on selitettävissä treenikämppänauhotuksella, mutta se ei selitä esim. rumpalin paikoitellen hyvin huomattavaa epätarkkuutta, eikä myöskään sitä, että biisi on vain yksinkertaisesti tylsä. Yhdessäkin kohtaa huomaa selvästi, kun rumpali unohti aluksi sulkea haitsun säkeeseen tultaessa. Ei tollasia pitäis lopullisessa versiossa olla..
0   +1 +2
 
Ted Nugentti II 04.12.2008
Mitä vittua, treenikämpällä nauhotettu? Jotkut studiotkin kuulostaa paskemmalta. Aika saatanan hyvin. Oli kyllä vaanivaa kamaa. Kaipasi jotain kuningasideaa johonkin väliin. hyvä pojat, hyvä biisi.
0   +1 +2
 
sake85 23.08.2008
Treenikämppänauhoitukseksi ok. Solisti vetää ihan hyvin, mutta ilmaisussa vois olla enemmän voimaa. Biisin melodia aika tavanomainen.
0   +1 +2
 
Pitk 21.07.2008
Soitto toimii ja asennetta löytyy. Soundipuoli on aika kellaria.
0   +1 +2
 
Bassotaiteilija 20.03.2008
Rumputyöskentely ei pysy kasassa, eli treenie treeniä siihen, kuten koko yhteissoittoonkin. Soundeista turha valittaa, mutta tosiaan soittoon huomiota enemmän.
0   +1 +2
 
6
kilkka 17.03.2008
Vähän voisitte skarpata tossa soittopuolessa. Laulaja vois kanssa vähän vahvemmin vetää. Toki treenisäänitykseen hukkuu moni asia. Biisi ei kehno, mutta ei oikeen sytytä.
0   +1 +2
 
8
Hei tykkään yhdestä kohdasta tässä biisissä... Se on tuo yksi kitara riffi jännällä rytmityksellä... Soundeista huomaa sen, että kyseessä on aika treenikämppä veto, toisaalta tämä ei ole häiritsevääkään... Mutta persoonallisuutta tämä biisi kaipaa... Ongelmana on se, että tämä muistuttaa turhan paljon jo Staminaa, niinkuin moni muukin Metalli bändi suomessa välillä... Mutta siis uusia tuuli kaipaa tämä biisi... Kaverit osaa soittaa muttei vie soittoansa ihan uusille tasoille niin silloin lahjakkuus menee hukkaan...
0   +1 +2
 
Carpenter 01.03.2008
Saundit ovat yllättävän munakkaat, varsinkin bassosaundi. Soitto on ihan toimivaa, mutta laulu on aika hirveää. Loppulallattelut aiheuttivat repeämisen. Jokin jäi tästä kuitenkin vielä puuttumaan. Vokaalit ja mättöriffit olisivat voineet olla monipuolisempia.
0   +1 +2
 
7
Lenno 01.03.2008
En oikein mitenkään saanut kappaleesta kiinni. En sitten tiedä mistä johtuu. Periatteessa kaikki toimii, mutta kokonaisuus ei miellytä. Eikä rumpujen soundi. 7.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta