The Goat Rethroned

She-Goat | 17.05.2006 | Industrial Metal
2:30
7.63   2652 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
leif&lars 01.09.2007
Ei. Vittu. Tää toimii aina!
0   +1 +2
 
10
leif&lars 10.09.2006
Ahdistavaa. Jyräävää. Toimivaa.
0   +1 +2
 
9
_Panzerfaust_ 03.08.2006
Kuuntelinpa tuossa ohimennen kaikki She-Goatin teokset ja tämä oli se helmi mikä herätti tämän herran juutalaisvainun henkiin ja pisti Zyklon-B varaston täydennyshankkeen liikkeelle. Omituista saastaa tämä kieltämättä on ja pitää mielenkiinnon alusta loppuun pirun tiukasti. Thorns vaikuttajana on jokseenkin kuultavissa ja samoin biisistä huokuu hieman Mezzerschmitt:maisia piirteitä, johtunee tästä hienosta ylväästä militanttiudesta ja marssin rytkeestä. Ammattimaisella tuotannolla tämä olisi jotain uutta ja hienoa. On toki näinkin, mutta olisi mukava kuulla tätä paremmilla ja voimakkaammilla saundeilla.
Saudi natinat sikseen kun biisi on hyvä. Jotain vokaali työtä tähän voisi lisätä, niin saisi propaganda kotka tuulta siipiensä alle paremmin ja mielellään saksan kielellä ;) Lähti soittolistalle.
0   +1 +2
 
tilkka 29.05.2006
Industrialia vastaan mulla on semmosia ennakkoluuloja, ettei aina osaa asennoitua... Tarpeeksi koneellista, ettei hämää ketään luulemaan, että mukana olis oikeita soittimia (tai sitten kitarasoundit olivat tosi paskat). Vähän pitkäveteinen, mutta varmasti hiomisella tästä saa hienon teoksen! Idea mainio!
0   +1 +2
 
Almost famous 29.05.2006
Hmm. Tämä kyllä mielestäni kaipaisi vokaaleja. Vika voi kyllä olla minussakin, mutta jotenkin en osaa tälläista musaa mieltää toimivaksi ilman laulua. No pituus oli sopiva instrumenttaaliksi. Ei tässä sinällään ollut mitään vialla. Vähän jäi vaan etäiseksi kun ei ollut laulua eikä hirveästi muutakaan melodista osuutta.
0   +1 +2
 
Gentti 28.05.2006
mukava kokonaisuus kitaroista tykkään laulu, itse en ole musiikki lajin fani, mutta hyvä kokonaisuus !
0   +1 +2
 
Thego 28.05.2006
Sotaisan maailman kansallislaulun hengessä patikoidaan. Sirkkeli kitarat tekevät kipaleesta asteen omaleimaisemman. Muuten kappale on yhtä epäsäännöllistä taukoa.
0   +1 +2
 
9
Volume dealer 28.05.2006
Toimivaa mätkettä ja saa jopa ihon kananlihalle.
Tunnelma on kohdallaan kuin panssarivaunussa \,,/
ja siltä tämä kuulostaakin. Jotain koukkua jää kaipaamaan, ja pituutta biisille,
mutta nämähän on näitä omia taiteilijan vapaudellisia juttuja, joihin muiden ei pitäisi sekaantua,
varsinkaan jos homma toimii näinkin hyvin.
0   +1 +2
 
6
wtsalmela 27.05.2006
Onko äijät keksineet särösaundin vasta juuri tänään.. vai miksei sitä voi osata käyttää........
Kitarasaundi on eloton ja korviin ärsyttävä. Ja sehän ei ole tarkoitus?

Ok. Hassuja horror-vaikutteita biisistä löytyy kyllä.
0   +1 +2
 
theplan 26.05.2006
Konerummut on vähän köpöisen kuuloiset varsinkin tuossa päristelyjutussa. Kitarat on melkoisen äreät, mikä kyllä tähän tyylilajiin sopii. Synasoundit eivät olleet mun mielestä ihan täysin uskottavia, mikä kyllä hiukan leimaa koko esitystä. Mua rupeaa pikkuisen hymyilyttämään, mikä ei ehkä ole tavoiteltu tunnetila? :) Välillä mielikuviin tuli spagettiwesternit, mikä ei ehkä ollut tarkoitus myöskään?

Muutamia varsin kiintoisia musiikillisia ideoita ja soundejakin tässä on, mutta kokonaisuuteen en saanut oikein makua. Plussaa siitä, että biisi oli tiivistetty kahteen ja puoleen minsaan, minkä vuoksi jaksoin kuunnella biisin (helposti) useampaan kertaan. Kiinnostava biisi, muttei tainnut onnistua tekemään lähtemätöntä vaikutusta.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3 4 5

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta