1

5:06
9.20   476 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Kitara jutut on kyllä iha sillee, tuntuu ehkä suunniteltuilta, ku niin hienosti pysyy kasas. Mukavaa kuunneltavaa on. Kiva kosketus soittimis ja kaikki on kuitenkin niin selvän kuuloista vaikka ei oo. vaikee kuvailla. tätä on varmaan mukava porukassa soitella menemään! :)
0   +1 +2
 
Tanehau 06.11.2009
Mielellään kävisin nää kaikki läpi, mutta ei nyt kerkiä. Tässähän on oikein helmeilevät soundit! Rumpalillaki hyvä taktsi kengis tai jossaki tyynys mitä paukuttaa :D Mielikuvitusta riittää kitaristilla, ei pilaa improvisaatiota mitenkää vaan pitää hallinnassa rungon kokoaika. Ei tästä voi sanoo mitää muutaku, että hyvi veretään menemää! Olkaa ylpeitä soittoyhteistyöstänne! Ja nyt vasta 10 soittaneena kitaristina tässä lopussa huomasin, että sielä oli 2 kitaristia :D Noh, kainista kuunneltavaa!
0   +1 +2
 
pommikaitsu 19.10.2009
improvisaatio selkeästti havaittavissa. soundit mukavan kitisevät.
tätä ei varmaan ole tarkoitus koskaan toteuttaakaan uusiksi.
sitä voitaisiin kutsua taiteeksi. mutta samanlaista siitä kuitenkaan tulisi.
niin ja ei länsimaalaisuus. aina plussaa. erottuminen tavanomaisesta kaavasta. ei tälläisiä pysty arvostelemaan.
0   +1 +2
 
9
ITÄKYLÄ 20.01.2009
Kivan itämaisia kiertoja musikaalisten käärmeiden ja Teemun savukkeiden pummimisen tahtiin! Tätä kuunnellessa valamon munkit taatusti tanssivat intialaiseen tyyliin sen isäksi alkamisen sijaan! Mukavaa kuunneltavaa.
0   +1 +2
 
9
valoraami 19.01.2009
Yks parhaista vedoista. pienen lämmittelyn jälkeen biisi lähtee käyntiin loistavasti. silkkaa transsimusaa juuri sieltä kuuban ja intian rajavyöhykealueelta mistä taitavat pojat itsekin olla kotoisin. Sielu tulee huolellisesti noudetuksi tällä viisulla.
0   +1 +2
 
9
-TJ- 19.01.2009
musta tää skula vitun hyvin. jos tätä oiekn monta kertaa kuuntelee nin ihan klassikko tämä on. just tuollanen nopee ja railakas ja sellanen itämainen, niiku nää kaikki on itämaisia ja kuubamaisia...
0   +1 +2
 
9
stuf 09.01.2009
Foking primitive masterpiece from hell! Loppuvuosi meneekin nää loput biisit kuunnellessa ja syväluodatessa. Odotukset ovat korkealla.

Kymppi miinus yks piste. Tiimipeli ei ihan skuulaa täydellisesti, mutta mitäpä tuosta, kun ortodoksiset pappishöyryt leijailevat pisteestä ämyrit pisteeseen sieraimeni pelottavankin uskottavasti.

Älykästä mutta hienostunutta.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat