Sensoric Deprivation

Sievert Fodder | 09.10.2006 | Electro
6:10

Vanha ja kömpelö biisi.

Kehotan kuuntelemaan alusta loppuun, mieluiten kunnon luureilla. Kappale lähtee vasta loppupuolella kunnolla käyntiin.

Löytäisikö joku elektronisen musiikin tuntija tälle paremman genren?

Bongot, joita kappaleessa käytin ovat LP Aspiret.

0.00   388 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Ilmiselvä 12.03.2007
Mitenköhän mä oon missannu tän kokonaan, hääh. No parempi myöhään kuin ei milloinkaan.

Erinomaisen kuuloinen tuo pädi jossa on filtteriautomaatio, lfo tai mikä onkaan. Hyvää tunnelmaa. Oivallista melodisointia joka kärsii paskoista saundeista. Kokeiles layeroida päällekäin useita rumpusaundeja, niin että muodostat basarin ja snaren eri saundeista joita equttelet sitten sopivasti kummankin saundin erityisvaatimusten mukaan. Antaa roimasti lisäsyvyyttä. Ja kompuraahan tämä kaipaa.

Falsettiääntelyt toimivat mukavasti ja tuovat eloa tähän. Vähän vaikean kuuloinen tuo falsettiääni yhä on, mutta sehän nyt kehittyy vaan treenaamalla.

Biisi junnaa keskivaiheilla aika pahasti paikoillaan, saisi olla paljon enemmän eloa ja tapahtumia. Lisäksi joku liidaava elementti kuuluisi ihan ehdottomasti mukaan. Sinänsä tuo junnailu toimii kyllä hyvin dynaamisena tehosteena koska loppu nousee erinomaisesti, tehden väliosasta merkityksellisen. Jotenkin kaipaisin siihen silti lisää eloa.

Tässä on paljon hiomattoman timantin elementtejä, mutta matkaa on vielä paljon täysipainoiseen musiikilliseen kokemukseen. Sinut tuntien epäilen kuitenkin ettei jouduta odottamaan edes mitenkään älyttömän kauan. Kyllä tämä toimii, tässä on ideaa todella paljon.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat