Time To Pay

Solacide | 23.08.2005 | Black Metal
4:44

Pleasure Of Existence -demolta 2003.

9.19   2675 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
FairyWhisper 31.01.2007
Tiukkaa settiä! On mukava kuunnella osaavien ihmisten soittoa välillä mikserissäkin. :D Menkää äänittämään jonnekin ihan studioon niin saatte näistä biiseistä vielä enemmän irti, tässä olisi voinut sata ja yksi kuulostaa vielä paremmaltakin.
Itse biisistä tykkäsin, joskin siihen olisi voinut liittää jotain ihan muutakin sekaan-se on aika lailla samaa tykitystä alusta loppuun. Toisaalta se toimikin teillä ihan hyvin ja jos se on ideana teidän musassa, niin go for it.
Vokaalit oli jees, mutta niihin olisi voinut myös heittää jotain vaihtelua sekaan. Tykkäsin herra laulajan äänestä.
Rumpali ja kitaristi osasivat ehdottomasti asiansa myös.
Biisi loppuu seinään, enkä oikein osaa sanoa onko se hyvä vai huono asia.
Kokonaisuutena pidin, eikä mikään jäänyt hampaankoloonkaan. Kiitos tästä.

BTW asutte jossain Lahdessa? Yhteiskeikkoja In Memorialin kanssa sometime? ^^ fairywhisper@gmail.com on se osoite, mistä minut tavoittaa. Ciao!
0   +1 +2
 
Solacide 10.09.2006
Kiitos kommentista, pieni lisäys vaan siihen. Mielenkiintoista lukea, millaisia vaikutteita muilla tulee meidän kappaleista mieleen. Jos Catamenia paistaa biisistä läpi, se on aivan sattumaa sillä tuohon aikaan allekirjoittanut (eli kappaleen säveltäjä/sanoittaja/laulaja/kitaristi/basisti/kosketinsoittaja) ei ollut kuullutkaan Catameniasta, eikä Mika eli ex-Catamenia mies ollut mukana kuvioissa vielä. Mika ei ole ennättänyt vielä meidän kanssa levyttää, mutta 2007 alussa näin tulee tapahtumaan.
0   +1 +2
 
8
Modnar 09.09.2006
Catameniat paistaa jälleen läpi, mutta mitäpäs tuosta kun se toimii erittäin hyvin. Yksinkertaisesta virsi kaunis. Helppoja perussäveliä, tarttuva ja iskevä kokonaisuus. Hyvää ja menevää poljentoa, mitäpä sen enempiä osaisi sanoa.
0   +1 +2
 
8
MJ Antipope 21.05.2006
Menevä ralli. Taitavasti soitettu. Sävellyspuolella biisin edetessä rasitteeksi nousee monotonisuus, eli olisin kaivannut vähän enemmän kehittelyä. Liian pitkään saman tai lähes saman jutun soitto vie tehon tylyimmästäkin tykityksestä.
0   +1 +2
 
9
Zythifer 14.05.2006
Jaa-a. Enpä oikein mitään sanottavaa keksi, mutta sen verran kuitenkin sanon että tässä biisissä oli oikee asenne ja riffit oli priima tavaraa!
0   +1 +2
 
9
rStyle 21.02.2006
Rakastuin tohon ekaa kitarariffii. Toimii tollee luupattuun, teil on hyvä kitaristi. Rummut on aika vakiot, ei jätä mitää. Outo miksaus tai mikitys varmaa, en tiiä. Vokalisti osas asiasa, ainut et miksauksis ois voinu laittaa vähän kovemmalle noita voksuja. Kokonaisuudessaahan tää toimii, kyl tätä kuuntelee ihan mielellääki.
0   +1 +2
 
9
ChaosTheory 29.11.2005
Pirun ilkeen kuulosta tykitystä! Rumpali hoitaa hommansa erittäin hyvin, niin kuin muutkin. Laulajan korinat ovar mukavaa kuunneltavaa. Ja tuplaukset vokaaleissa toimivat. Riffeistä välittyy ahdistus ja viha erittäin hyvin!
0   +1 +2
 
10
Neppimise 28.09.2005
Tämäkin on helvetin kova veisuu. Kitaristi on vaan niin helvetin hyvä. Sahausriffit tulevat sellaisella tarkkuudella, että moni saisi ottaa mallia. Sävellyksenä jopa parempi kuin ensimmäinen.
0   +1 +2
 
10
thormentor 17.09.2005
Täytyy kyllä sanoa, että koko mikserin paras BM veto tähän mennessä! Todella loistava!
0   +1 +2
 
9
K-E 04.09.2005
Joskus Metalliliitossa kuulin Dim Moonlightin ...To Tranquility -demoa, ja hommasta jäi positiivinen maku suuhun. En kuitenkaan myöhemmin internetistä löytänyt yhtyeestä oikein mitään tietoa, vaikka kovasti yritin. Nyt kuitenkin aivan puolivahingossa törmäsin tähän sivuun, ja täytyy sanoa että olen sen johdosta iloinen. Hemmetin hyvää melo-BM vääntöä nämä biisin näet ovat!
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat