o.u.t. 06

Spacer | 14.01.2006 | Breakbeat
4:45
9.28   5145 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Dj Papa 07.11.2006
Tälläisen breikbiitin ystävänä täytyy sanoa, että olet kyllä onnistunut hyvin!! Soundipuoli ja miksaus ovat ainakin aivan loistavia! Hyvin tulee esille se, että idoleitasi on Chrystal method, Prodigy ym. Eipä tässä mitää koonaisuutena hienoa menevää breikitystä!! 9½
0   +1 +2
 
9
D-Beat 08.10.2006
No jösses poo. Tämähän oli hieno löytö soittolistan kautta. Muuten en ois ikuna tämmöstä tavaraa löytänyt.

Kerrassaan mainiot breiksit. Lotisee suoraan tärykarvoille juuri passelissa rajassa. Möyrivät synat taustalla täyttävät hienosti bassokuviota ja noi korkeammat tiluttelut toimivat kuin junan vessa. Erityisesti toi minuutin kohdalla menevä katve on ehdottoman loistelias nousuineen. Pituutta ja vaihtelua on juuri sopivassa suhteessa.

Kyllä tämä biisi nyt pitää jättää soimaan pidemmäksikin aikaa luureihin. Hienoa menoa. 9½
0   +1 +2
 
JaDubb 22.03.2006
Rouheasti startataan, hienoja breikkejä ja pannattua efektiä. Intro rakentuu hyvin ja biitti on mitä mainioin! Yliparhautta korvilleni tarjoilee kuitenkin tuo tiluttava liidilinja, joka toimii mitä parhaimpana vastapainona rouhealle ja paukkuvalle pohjalle.

Miksaus rokkaa todella, soundeja on paljon, mutta ne eivät ole puuroisia tai huuda toistensa päälle. Rakenteellisestikin kappale toimii loppuunsa saakka, meiningissä on punainen lanka, jonka varaan on rakennettu taidokkaita kikkailuja ja efektisoundeja. Yhtäkään parannettavaa asiaa biisistä en löydä, mikä tarkoittaa sitä, että käsissä on aikamoinen harvinaisuus Mikserin saralla. The Oivuus!
0   +1 +2
 
10
NicklauZ 12.03.2006
Täydellistä.
0   +1 +2
 
Adiamessari 21.01.2006
Mitäpä tähän heittäis? Tämä toimii ja kuulostaa hyvältä. Noo.. vähän on pyöreä tuo "pianosoundi" mutta ei se kuitenkaan häiritse. Nice =)
0   +1 +2
 
9
rewind 14.01.2006
Hyvin toimii tämäkin. Alku tosin lupailee turhankin paljon, meno on loppujen lopuksi suht tasapaksua kokonaisuudessaan. Eri osaset kuitenkin toimivat sen verran hyvin, että biisi rokkaa ihan mukavasti. Pientä valittamisen aihetta syntyy pianosoundista, joka ainakin omaan korvaan on miksattu hieman turhan pyöreäksi.
0   +1 +2
 
10
Infratuna 14.01.2006
Voiko arvosanaksi antaa 11? Eipä kai, mut melkeempä antaisin jos järjestelmä antais myöten. Aika tekken musaa kyllä tai sellainen miljöö tuli mieleen, alku intro tms.. Ainoo mikä vähän häiritse soundi puolelta oli kikin napsu, joka oli aikas kovalla tai ainakin pinnalla. Pieni paha kokonaisuudessa kyllä.. Hyvät melodiat, tiukat rummut ja hyvä rakenne. Unelma musiikkia andrenaliinia vaativiin harrastuksiin (mulla maastopyöräily).
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat