Death Row

Strawels | 03.12.2007 | Hard Rock
2:37

Uuden "Warehouse 2576" EP: n avausraita, melko pikainen kaahaus. Äänitetty 12.-14.10.2007 Sonichouse TM- studiolla.

7.80   2398 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
endz 10.02.2008
Biisi lähtee raivokkaasti heti alussa, ja tykittää loppuun asti. Menevä biisi siis, mutta eikös tämä oltu jo kuultu? Vähän jotain omaperäisempää vielä kehiin niin hyvä tulee!
0   +1 +2
 
7
Jupppe 04.02.2008
Joku vuosi sitten sanoi teille että olette muuttumassa tappavaa vauhtia toiseksi LoveX-yhtyeeksi. Olin näköjään valitettavan oikeassa. Suomeen ei tarvita toista kyseistä yhtyettä, että koittakaa pitää joku oma linja.

No mutta annetaan nyt tällekkin biisille jonkun näkönen arvostelu...
Biisi on aika mukaansa tempaava, vaikka kohtia biisistä ei löydy kuin pari?? Tästä olisi saanut vielä paremman biisin kun olisi ajalla tehnyt. Kertosäe on omalla tavallaan iskevä. Mutta se verottaa ainakin 2 numeroa kun näitä kohtia ei ole kuin varmaan kaksi mitä jäi mieleen! Laulussa kuulin paljon kehitystä siitä pojot kotiin. Mutta koittakaa löytää joku oma tyyli mitä veivaatte, tätä on jo liikaa. oikeaksi numeroksi antaisin 7,6 mutta niin tarkkaan ei voi antaa niin pistetään nyt kasi.
0   +1 +2
 
8
Jaakkokujaakko 05.12.2007
Lyhyt ja ytimekäs. Soittossa ei ole mitään valitettavaa. Soundit on kohdallaan, mutta rummut olisi saanut olla aavistuksen verran kovemalla, sillä se olisi voinut tuoda lisää ytyä. Laulajalle pisteet vakuuttavasta äänen käytöstä! Syna tuki kokonaisuutta ja toi särmiä. Kokonaisuudessaan vakuuttavaa musisointia!
0   +1 +2
 
6
Kuona-band 05.12.2007
Biisissä on paljon osia, jotka eroavat toisistaan eri tavoin. Se on ihan hyvä, ettei koko biisi ole samaa puuroa alusta loppuun. Tässä vaan kävi korvaan se, että nuo osat eivät ole kovin yhtenäisiä. Tuntuu, että siellä on erilaisia osia pelkästään niiden osien itsensä vuoksi, ei tukemaan biisiä. Lisäksi biisistä puuttui jonkin verran potkua, eli siis munaa. Ja loppu lässähtää...

Ei parasta Strawelsia... 7 olis tullut yleisarvosanaksi, mutta tiedän, että teette parempia biisejä, niin annoin kutosen (6).
0   +1 +2
 
9
HeavyPerse 04.12.2007
Nonii tulihan sitä uutta materiaalia :) Soundithan on kohillaan, ei valittamista. Musiikki vaan alkaa huolestuttavasti menemään Lovex-linjalle.. Mutta hyvin hommanne hallitsette, jatkakaa samaa rataa.
0   +1 +2
 
bogey 05.12.2007
Näinpä. Soundit kohdallaan (ainaki parantunu vanhoista biiseistä), mutta tästä puuttu jotain olennaista, mitä kaikissa muissa biiseissänne on. Ensimmäisellä kuuntelukerralla tää tuntu aika mitäänsanomattomalta, mutta alkaahan tästä saada kiinni. Mutta eipä mitään, taidan silti tilata ton(kin) EP:n. Valtavirtaan ootte kallellanne aina vaan enemmän, mut ei se mitään. Kehitystä sekin on.
Laulaja vois ottaa hieman opetusta lausumisessa. Suomi on täynnä tällasta könkköenglantia vetäviä bändejä, erottukaa eduksenne ja oppikaa puhumaan. Eipä tässä muuta valittamista, tää on on oikeestaa aika potkiva biisi.
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta