Have Mercy

Supreme Court | 16.03.2006 | Heavy Metal
5:49

Promo -06:sen kakkosraita. Pane merkille biisin koko! heh heh..
(Oletusarvo, paina muokataksesi)

8.64   1807 kuuntelua

Kappaleen sanat

Have Mercy

have mercy said the despot
as his treasury was overflowing
have mercy said the general
when sending men to certain death
have mercy said the executioner
as he swung his axe


have mercy said the inquisitor
whilst performing a burning mastectomy
Have mercy said the robed pederast
as his hand slid south on the boys back
have mercy said the sensor
when perfecting his industry of denial


Krt:
The hand holding on to a failed saviour is full of ashes now
there’s just the holy man with his cock in his hand
and then there’s the lamb kneeling to receive

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
cpbuddha 04.10.2006
Tässähän on koko musakirjo mitä stoner mies tarvii samassa paketissa. Mahtava ja rohkea veto ynnätä näinkin erilaiset palat samaan ralliin. Ainut ehkä miinus on lopun ehkä venytetyn tuntuinen kitarasooloilu klassisine feidauksineen. Muuten hyvä paitsi että toimii!!
0   +1 +2
 
Juhgu 04.04.2006
Saatanallinen tiedostokoko \,,/
0   +1 +2
 
7
Piru Kange 01.04.2006
Ei oikein ole minun makuuni. Tässä on soundimaailma aika tumppuinen ja tuosta laulajan rääkymisestä ei oikein tule mitään. Lisäksi tuntuu siltä, kuin laulu ja soitto olisivat kaksi täysin eri kappaletta. Homma ikään kuin karkaa räpylästä. Rauhallisempi kohta toimii paremmin. Mutta tosiaan, vielä aika raakileelta tuntuva biisi. Laulajan kantava ääni on plussaa, vaikken tekniikasta tykkääkään. Siitä kuitenkin huomaa, että potentiaalia on paljon parempiinkin rykäisyihin.
0   +1 +2
 
solakarju 01.04.2006
/me Pane merkille biisin koko!
Wau.
Ei tämä oikein vakuuta. Edes metalliksi. Tämmöisen tahtiin on mukava laulaa tälleen: laa laa laa plää plää tuliskoo joo seuraavaa piisii laa laa.
0   +1 +2
 
Sikakreisi 01.04.2006
ÄN YY TEE NYT! Aika hyvän kuulost settii, diggaisin kyl enemmän instrumentaalina, mut tykkään muutenki yleensä enemmän instrumentaaleista. Totanii, laadun ku saatte paremmaks ni hyvä o.
0   +1 +2
 
Sikakreisi 01.04.2006
ÄN YY TEE NYT! Aika hyvän kuulost settii, diggaisin kyl enemmän instrumentaalina, mut tykkään muutenki yleensä enemmän instrumentaaleista. Totanii, laadun ku saatte paremmaks ni hyvä o.
0   +1 +2
 
DJ Spora 01.04.2006
Ei oikein makuuni. Mielikuvitukseton sävellys, ja soundit jotenkin puuroutuneet. Laulajan ääni ei oikein myöskään viehätä... Tsorry.
0   +1 +2
 
Funk-Daddy 01.04.2006
Rajua. Paha sinällään pistää kommenttia tähän, kun ei oo kirkkainta oman musiikkimakuni kärkeä tämä genre. Ootteko nähneet sellasta bändiä ku Cobra. Ne on tehnyt heviä 146 vuotta. Takaisin asiaan, biisi on kelvollinen ja soittajat hoitavat hommansa alalle ominaisesti hyvin. Tulta ja räjähdyksiä keikoille!
0   +1 +2
 
an 01.04.2006
Vähän epätasainen miksaus. Jotkut kitarat kuulosti lievästi kököiltä, mättökitarointi taasen toimi todella mallikkasti. Laulun miksaukseen kaipaisi vähän lisää tilaa, nyt kuulostaa olohuoneelta liikaa. Itse laulajan äänessä on kyvykkyyttä. Hyvä meininki kuitenkin päällä.
0   +1 +2
 
luoja 01.04.2006
Mitäs tästä nyt sanois... tuo vaihto tuohon kakkos osaan oli aika hauska ja pelasti paljon biisiä, Muutenki tuo isohko määrä aivan erilaisia osia teki tästä biisistä oikeesti helvetin hyvä, jos tää ois jääny koko biisiksi sen ekan osan kaltaiseksi rokki jyräksi, ei tätä ois jaksanu, mutta tuli kunnon huutoa, fiilistelyä, melkein mitä vaan, siitä pisteet kotiin ja isolla kädellä! :) Ja se duuri rock osakin siellä, heh, loistavaa väli juttu, siihen ei vaan olisi pitänyt jäädä niin pitkäksi aikaa vaikka kitarasankarointi olikin ihan hauska juttu, mutta siitä kun olisitte hypännyt vaikka suoraan grindcoreen olisi biisi ollut täydellinen :)
Nopeampia ja vielä radikaalimpia osa vaihdoksia niin saatte minut faniksenne!! :)
Lopussa jäätiin joo turhaan paikalleen, vaikka onhan se kiva revittää, tiedänhän minä sen :)

hypätkääs pitkä loikka mr bunglen suuntaan :)
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta