procyon

synthesia | 02.01.2003 | Techno
9:14

Joey Beltram ja autechre vaikutteinen tekno(?) kappale. Leppoisa, mutta menevä.

7.67   627 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

7
Eurydome 05.08.2004
mystistä menoa, hieman pelottavaakin. laihasen kanssa samaa mieltä olen siinä asiassa, että tosiaan olisi voinut ottaa tuon "töksähtelevän" kickin pois ja pistää vaikka tilalle jonkinlaista muuta ääntä. vaikkapa joku mukava padi tms. jostain syystä tämä ei kuitenkaan iskenyt minuun niin hyvin. ehkä liian "happomainen" soundi tai jotain muuta (?).
0   +1 +2
 
synthesia 27.01.2003
heh, niin. Tuo kappale oikeastaan lähti liikkeelle sellaisten "oikeiden" rumpujen kanssa, mutta päädyin sittenkin tekemään tasaisempaa biitti... tuosta saattaa tulla ambient versio tulevasuudessa... you never know.
0   +1 +2
 
9
berestez 27.01.2003
Loisto kappalehan tämä on. Kaikki osat toimivat hyvin, mutta joissakin kohdissa olisi äänimaailmaa voinut laajentaa hiukan lisää, vaikka jotain ambienceja tonne taustalle leijailemaan. Kompin alkaminen arvellutti ensi alkuun, mutta kyllä se sitten kuitenkin osoittautui toimivaksi ratkaisuksi. Tosta jutusta ois kyllä voinut tehdä monenlaisia biisejä. Eipä muuta kun lisää biisejä!
0   +1 +2
 
Nyhde 02.01.2003
Mukavalla tavalla hitaasti rakentuva biisi, joka alussa oli lähinnä autechren ja afxin mieleen tuovaa äänimaailman luontia. Kappale ikäänkuin nousi vähitellen enemmän ja enemmän menevän musiikin puolelle ja kaikenlainen soundin eteenpäin kehittely toimi kivasti. Omalla tavallaan erittäin miellyttävää kuunneltavaa näin aamuyöstä pimeän vielä vallitessa hiljenneen kaupungin yllä. Sinulla on tässä melko hyvät ainekset useampaankin toimivaan biisiin, sillä tämä on oikeasti erittäin asiallisen kuuloista musisointia. Jos nyt jotain negatiivista pitää hakea, olisi soundimaailma voinut olla tuon hiljaisen osuuden aikana vähän täyteläisempi ja rakentua hieman kevyemmin siitä eteenpäin, mutta tuota nyt ei kannata ottaa kovin vakavissaan, sillä se oli lähinnä väkisin vääntämällä keksitty haittatekijä muuten loistavassa kappaleessa. Tämän lataan varmasti kovolleni asustamaan seuraavaa yötä odotellen.
0   +1 +2
 
Laihanen 03.01.2003
Aika samoilla linjoilla killin kanssa. Itse olisin tämän tosin toivonut pysyvän kokonaan ambientmaisena, ilman tuota töksähtelevää bassorumpua.
0   +1 +2