Automated Serenity

Technosystem | 29.07.2006 | Electronic
3:57

Tyypillistä Technosystemiä, monotonista ja keskitempoista, alkaa törkeällä cathedral-matrixreverbillä ja kaksi kohtaa joita kumpaakin toistetaan kyllästymiseen asti.

0.00   241 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Ilmiselvä 18.12.2006
Tuo kaiku tuntuu tosiaan aika epämääräiseltä ja halvalta tuossa. Ja jotenkin kovin asiaankuulumattomalta. Ehkä jos se olisi viilattu soittimeen ja muuhun äänimaailmaan sopivammaksi, niin voisi toimiakin. Tässä se kuitenkin tuntuu olevan olemassa enemmänkin siksi, että on nyt vaan ajateltu, että "tohon haluan kaiun".

Hyvää melodiaa ja harmoniaa taasen. Rytmiikka polkee turhan paljon paikoillaan, pientä kikkailua voisi olla. Rumpuihin kompressoria, POTKUA, sillä tavalla että munat tutisevat.

Hieno tunnelma jota muovinen tuotanto syö. Tässä vaiheessa on kuitenkin positiivista että visiot ovat todellakin kohdallaan, ja teknisessä puolessa kehittyy takuuvarmasti ihan vaan tekemällä eikä siitä ole oikeastaan mitään syytä stressata kun ideat ovat näin hyvällä tasolla. Ei tämä sisällöltään vielä valmiilta biisiltä tunnu, mutta ajan saatossa sitä rakenteellista jykevyyttä ja kokonaisuuksien hahmottamistakin oppii.

Häiritsee kun analysoit biisiäsi noin paljon tuossa biisikuvauksessa, muuten. Herra tietysti tekee kuten herra itse haluaa :)
0   +1 +2
 
Haava 16.10.2006
Hmm... Oletko impulssivastekaikuihin tutustunut. Kaiun laatu nimittäin ei päätä huimannut. Ehdon jo odottaa kivaa monotonista junnausta, mutta tämähän oli älyttömän monipuolinen tämä sävellys. Monotonisuudesta tai minimalismista ei ollut tietoakaan. Sääli. Ei todellakaan kerennyt kyllästyä tälläisessä monipuolisessa äänimaisematulituksessa.

No joo... odotusten vanki olen vain. Minimalismi ja monotonia ovat elämä.
0   +1 +2