Eight Got Gunned

6:15
9.50   2388 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
P2_P3 28.09.2005
Makeita juttuja kuten "hawaija" kitara ym.. En ihan menis sanomaan tätä Goth-Rockiksi, mutta sehän on aina säveltäjän/artistin oma oikeus kategoroida miten haluaa..:)
0   +1 +2
 
10
WandaT 01.09.2004
Todella vaikuttavaa ja ammattimaista jälkeä. Sanat ovat upeat, samoin laulajan ääni ja ääntäminen. tämä tosiaan olisi ihan vientikelpoista ja voinpa kehua ystävilleni että tulevaa lupausta olen päässyt jälleen arvostelemaan. Hienoa!tämä kappale ehdottomasti päätyy mun Hard Men Of mikseri 2 levylle:D:DRummut saakoon erikoismaininnan tälläkertaa. todella hienosti kuljettivat kappaletta etiäpäin!
luv:WandaT
0   +1 +2
 
10
Roviotuhka 27.06.2004
Tykkään ihan täysillä. Loistava melodia ja soittimet ja laulu. Ja käsittääkseni tämä bändi ei ole julistautunut miksikään goottibändiksi, vaan tarkoitus on yhdistää eri tyylilajeja. Ja minä pidän juuri tällaisesta omaperäisestä ja hyvällä taidolla tehdystä musiikista. Ymmärrän kyllä hyvin etteivät 69Eyes- ja HIM-fanit välttämättä ymmärrä tämän päälle. Goottimusiikki voi uudistua ja muuntua, ja onkin muuntunut paljon vuosien saatossa, sen tietää jokainen tosigootti, joka kuuntelee muutakin kuin teinihittejä. Mutta miksi arvostella tätä bändiä tai tätä biisiä sen mukaan kuinka paljon tälle voi antaa gootti-skene-pisteitä? Aika pahasti metsässä ollaan silloin. Loistava biisi tämä, ja lisää vaan materiaalia esiin!
0   +1 +2
 
10
ttharju 08.06.2004
Tää on miun mieleen. Korvaherkkua parhaimmilaan!
0   +1 +2
 
9
minomus 14.06.2004
Samoilla linjoilla muiden kanssa. Ei tää ihan yhtä hyviä viboja anna kuin toi The Bachelor, mut hyvä biisi kuitenkin. Tos vähän minuutin jälkeen on toi breikki jonka aikana huomasin kaipaavani hiukan efektiä (vaik edes plate reverb+lyhyt delay echo) vokaaleihin. Biisin alussa laulu tuntuu vähän hakevan, mutta loppua kohti paranee. Pidän tästä leppoisasta tunnelmasta ja jotenkin raukeasta lauluäänestä... Jeah
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat