Lost In Time

The Figurines | 22.10.2005 | Rock
7:13

säv./san. VJ
sov. The Figurines

9.07   3183 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

kingdom 18.03.2008
Soundit jätän arvioimatta, niitä ei näillä purkkikaiuttimilla voi sanoa hyväks eikä huonoks. Outoa että tällainen biisi löytyi hakusanalla "Queens Of The Stone Age"... Vähän puuduttava, ehkä saisi olla lisää vaihtelua, kun pituuttakin kerran on yli 7 minuuttia. Kun aiemmat puhuivat Toolista tässä niin jotenkin jäin odottamaan sellaista Toolille tavanomaista massiivista loppurässiä tyyliin Reflection, mutta tämä jätti vähän kylmäksi. Laulaja vaikuttaa osaavalta kaverilta, joten miksi koko biisi on laulettu samalla tavalla, tyyli vois hyvinkin vahvistua loppua kohden. Mikserin perustasoa kovempaa settiä, mutta vielä on työtä tehtävänä (mutta on sitä jo selvästi tehtykin).
0   +1 +2
 
10
allupallu 11.05.2007
Jee. Sekoitus Curea (If Only Tonight We Could Sleep-biisi käväisi mielessä) ja Toolia ripauksella NINiä, pidän hyvin paljon. Pääriffin matalat jyrinät ovat ihanaa kuunneltavaa, samoin kuin muukin soundimaailma, hyvin ammattimaisen kuuloista jälkeä. Laulajan äänestä/laulutyylistä en niin perusta (enemmän revittelyä kun saisi ehkä) vaikka sinänsä moitittavaa en löydä, tulee jotenkin mieleen Brian Molko alt metal-bändissä :D Kokonaispaketti on kuitenkin erittäin hyvin hallussa.
0   +1 +2
 
9
ROM 27.02.2007
Täähän kuulostaa erittäin hyvältä! Rumpalin otteita olen seurannut aina Painflown ajoista asti, ja nyt ollaan taas erittäin hyvän musiiin parissa
0   +1 +2
 
10
graineband 13.03.2006
Aivan mahtava veisu. Tool törmää Cureen. Sellainen tunnelma tässä on. Tulee jotkut Disintegration aikaiset biisit mieleen. Täytyy nostaa hattua. Aivan loistava tunnelma läpi biisin. Ja persoonallinen soundi, vaikka nuo vaikutteet kuuluvatkin paikoittain.
0   +1 +2
 
10
Dj Syphilis 26.11.2005
Tässä ollaan jännällä tavalla menossa koko ajan jonnekin... vähän etsiskellen. Ja sitte aina yhtäkkiä "se helvetti" pläjähtää päin naamaa jonka jälkeen kertsi tulee ja kertoo taas että mistä oikeestaan olikaan kyse! Semmonen oivaltamisen rakenne! :)
Kitarajutut juttelee hienosti kokonaisuuden kans ja kertoo tarinaa eteenpäin. Voiko hukkaanmenemisen löytämisen selvemmin kertoa? ;)
0   +1 +2
 
6
Infernal Perkele 05.11.2005
Tää ei oikein toimi mulle. Ensinnäkin kerkesin kyllästyä jo liian pitkän alkuintron aikana ja sitten petyin laulajan ääneen. Biisi on oikeastaan aika hyvä, tykkäisin jos olisi erilainen laulaja...
0   +1 +2
 
10
Stoned Ghoul 26.10.2005
Uskomattoman hieno intro ja oikeastaan koko tunnelma joka on onnistuttu pitämään katossa (tai oikeastaan kolkon tehdashallin synkimmässä nurkassa) koko kappaleen ajan! Parhaiten vaikutteista lienee kuuluu Depeche Mode, Joy Division ja The Cure ja mikäs siinä kun hyvää musiikkia tekevät kaikki. Tyylikästä. Helvetin tyylikästä.
0   +1 +2
 
10
Fraku 23.10.2005
Näin on marjat...
Vitut siitä ideologiasta että hyvä biisipituus on 2:30min!
Toimii heti alusta loppuun asti, ja kaikki toimii kuin motor-up:illa täytetty raskas diisselikone...
Hyvä, Hyvä ja Hyvä
0   +1 +2
 
9
raaka-Ana 23.10.2005
Helvetti miten taitavaa soitantaa,ja soundilliset ratkaisut eivät todellakaan ole mitään halpaa plgiointia esikuvilta.Olen näköjään löytänyt helmen,josta täytyy kerto muillekin ihmisille.Laulajan tulkinta todella osuu kohdalleen,jos live tältä bändiltä onnistuu näin hyvin.... olen myyty.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat