Mekanik

4:28

Kylmän koneellista oldskool-industriaalia. Vaikutteina Red Alertin ja Terminator 2:n soundtrackit. Hydraulisen mekaanisen kuuloista, lievästi ankaraa rumpusaundisäätöä. You know.

10.00   543 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
dbgirl 16.09.2007
Oooh, mikä aloitus!!! Tämä on aivan huippu. Kaikki toimii tässä. Sori, syvällisempää kommenttia ei nyt irtoa. Ja tuo on sitten kohteliaisuus :) (Minkä voit päätellä myös numerosta jonka annan...) Tämä jää koneelle.
0   +1 +2
 
MKDELTA 19.04.2007
Ääänimaailma on mukavan metallinen omiin korviini. Muutenkin äänimaailma kuulostaa hyvältä. Syntikka kuulostaa jostain syystä tutulta mutta en osaa sanoa miksi. Kivat masiinarytmit ja nuo loppua kohti tulevat retrosnare-takutukset on mukava lisä. Ääänimaailma ei ole tungettu täyteen vaan siinä on tiettyä minimalistisuutta mitä noissa vanhoissa industriaalibiiseissä oli, sellaista rumpukone ja DX7 menoa. Siinä mielessä tulee mieleen Front 242sen alkuajat.

Jotenkin tuli sellainen hassu mielikuva että jos Imminent olis alkanut tekemään musaa vuonna 83 eikä 93 niin tulos olisi voinut kuulostaa tältä. Tai jos Kraftwerk olis tehnyt EBM-levyn. Kaikinpuolin napakkaa takomista.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta