Voi

Tilde | 27.05.2007 | Tech-Trance
8:57

tässä laulussa on vähemmän:
    - säröä.
    - tempoa.
    - noisesweeppejä.

sen sijaan tässä laulussa on enemmän:
    - perkussioita.
    - parhautta.
    - pituutta.

9.00   953 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Human Sound 21.06.2007
Ei tää tesnoo ole, muuta kun unissaan, alun haikat kerto sen heti. Max tech-trancee. Mut laadusta kun puhutaan, ni ei paha. Toi basari meinaa hukkuu välillä, tais olla ton toisen projektin biisien kohalla sama juttu, eli oiskohan masterointi-juitska, siinä tahtoo olla monasti vähän turhan iso tuutti toiveena.
0   +1 +2
 
10
Twight 06.09.2007
ou jea, tämä on herkullinen lihapulla. siinä on järisyttävä määrä niitä ominaisuuksia, joita erinomainen teknolihapulla sisältää. sen valoisalta taustalta kuitenkin paistaa kylmään aamuun kiksuaurinko, joka antaa kappaleelle sen oman tyylinsä. mietinkin, olisiko tästä kappaleesta mahdollista kokata monotonisempi, harmaa ja matala kappale. aineksia siihen ainakin on. ehkä hyppysellinen psykedeliaa toisi aimotoimivan säväyksen. nautitaan ruosteisesta rauta-astiasta käytetyn moottoriöljyn kera.
0   +1 +2
 
9
accent 27.05.2007
Taas tällainen hieman progetrancevaikutteinen kappele, kuin olisi progetrancebiisistä vain otettu melodiat pois, mutta ei se mitään kun kerta homma toimii kuitenkin näin kivasti! Mukavan rapsakkaa saundia haitsupuolella, sihahtelee kivasti ja silleen. Ihana tuo kun filtterinvääntösuvannon jälkeen tulee pieni siniaaltopiippaus ja homma jatkuu! Hauska idea. Ehkä joku samalla tavalla hauska mutta pidemmälle viety kikka loppupuolellekin biisiä, niin sitten alkaisi jo se varsinainen koukutus löytyä. Yleisesti ottaen homma toimii.
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta