RIGHT NOW

4:01

Song from the 'RIGHT NOW-Demo-CD' (2005)

7.53   4810 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

6
Cerende 17.03.2006
Kuulostaa studioliveltä yhellä, maksimissaan kahella, mikillä, joista toinen on siinä rumpalin(/taustalaulajan) edessä ja toinen sen varsinaisen laulajan edessä.
Biisinä ei kovin omaperäinen, monta kertaa kuultu, mut paljon hyvää, joka valitettavasti peittyy huonon miksauksen, masteroinnin, tuhnujen soundien ja laulun manipuloinnin alle.
Taustasälä esimerkiks, mielettömiä fiiliksiä tulee, kun rupee kuuntelemaan vaan niitä. Jos vielä toi syna kunnolla erottuis, ni taustasälä ois pro, varsinkin ton perusbiitin kanssa. Se mun mielestä uppoo nätisti tonne taustaan, ei ees välttämättä oo liian kaukana, mut rytmillisesti hirveen yksinkertanen. Ja se on aina vähän siinä ja siinä tän tyyppisissä biiseissä, että toimiiks yksinkertasuus vai ei.
Laulu on tavallaan parasta ja huonointa antia tässä biisissä. Laulajan ääni on sopeva, asenne ainakin on kohallaan, mut se ei riitä. Noi puhutut kohdat sais olla huomattavastipaljon edempänä ja noi huudot sais edustaa aidompaa, puhtaampaa raivoa. Nyt kaikenlaisissa osissa laulutapa on hirveen lähellä toisiaan ja se tuo biisiin takapaksuutta, joka ainakin ton taustabiitin kanssa vähän tylsyyttää tätä biisiä.
Oon kuitenki sitä mieltä, että tässä vaiheessa teiän biisit on sitä vaille valmiita, että ne tehään loppuun. Molemmat tällä hetkellä teiltä mikserissä olevat biisit kuulostaa siltä, että ne on tehty kunnolla johonkin asti ja sen jälkeen niitten on vaan annettu olla. Ne kuulostaa keskeneräsiltä.
Ja ois erittäin mielenkiintosta nähä teiät livenä, mun on vaikee kuvitella millanen keikka se tuli olemaan, mut mä luulen, että se antais tästä biisistä huomattavasti paremman kuvan, ku nää äänitykset. Ja mä haluaisin kuulla sen "paremman puolen" teistä, potentiaalii treil nimittäin kuulostaa olevan tarpeeks siihen, et te nousette korkeemmalle.
0   +1 +2
 
Suu 03.02.2006
Mun on helppoa kuvitella tää biisi johonkin elokuvan soundtrackille. Tosiaan kuten aikaisemmissakin kommenteissa on sanottu, niin jotenkin miksauksen takia (?) lopputuloksesta jää jotain umpumaan. Vokaaleissa on ihan helvetisti munaa - hyvää shittii.
0   +1 +2
 
6
jouni 19.10.2005
Miksaus tässä on aika hakusessa. Ei tästä kokonaisuudesta saa siksi oikein kuvaa. Rummut, basso ja kitarat möyryää hiljaa jossain "kaukana" ja laulu kuulostaa karaokemikillä vedetyltä. Laulussa on hyvää asennetta ja kunnolla miksattuna voisi olla ihan hyvän kuulosta. Samoten syna jutut on niin kuulumattomissa, ettei niistä saa selvää. Juu, tää arvostelu ei välttämättä anna koko kuvaa ryhmän osaamisesta, koska äänitteen taso ei ole kovinkaan hyvä, mutta tällä toteutuksella ei voi hyvää arvosanaa antaa valitettavasti.
0   +1 +2
 
Jannuli 18.10.2005
Taustajutuista plussat, muuten en sitten yhtään pitänyt tästä meiningistä..
0   +1 +2
 
SamvaisSetä 17.10.2005
Hyvä biisi, jotenki jäi semmonen vaisu fiilis tästä, ei soitannon/menon puolesta vaan tuli semmonen olo kuin miksauksessa olis jotain "sössitty" tässä ja aika pahasti..
0   +1 +2
 
sinkki 15.10.2005
Aerodynaamisia yksityiskohtia. Volyymit ylös. Lofi-pörinää, jee. Laulu on aika leveänä, en tiedä häiritseekö se vai onko se vaan mageeta. Röyheetä meininkiä, tykkään. Hieno lopetus, kyllähän tätä olisi vielä pidempäänkin kuunnellut.
0   +1 +2
 
7
HW 13.10.2005
No tätä on kuultu kyllästymiseen asti. Laulun miksaamiseen kannattaisi panostaa, nyt meni puuroksi. Samoin kävi kitaroiden kanssa. Laulu oli muuten aika mallikasta mutta noista rap-osuuksista paistoi aika selkeästi kokemuksen puute. Lisää treeniä, kyllä se siitä.
0   +1 +2
 
6
Jahman 13.10.2005
Oon jo tän arvostellu,ei tää vieläkään toimi mulle ,siinä kaikki.
0   +1 +2
 
Piru-Ile 12.10.2005
Olis ollut parempi mieleeni, jos taustat olis kovemmalla, laulu tulee ehkä liian erillään.
0   +1 +2
 
10
Tommy Loose 11.10.2005
Nyt just nappas! Mainiota räiskemetallia. Tiukalla aseenteella ja runtta soundeilla kyllästetty biisi!
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3 ... 5 6 7

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta