Mayday (Iso Hätä)

Tuoli | 26.09.2003 | Downtempo
2:42

Taasen niin Tuoli soundia? Tämä kannattaa ladata ensin. Kuuntelun arvoinen räpellys.

8.00   441 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Ilmiselvä 25.08.2005
Aika hauskaa soundia kyllä. Tuotannolliset arvot kohdallaan, bassoa löytyy ja yläpäät eivät sirise korvaan. Hauskaa rytmiikkaakin tarjoillaan, ja mukavia ääniefektejä. Hyviä puhesämpyloita myös. Sisällön puolesta aika paikallaanjunnaavaa nykimistä mutta ihan hupia sellaista, siispä voisin sanoa jopa pitäväni.

Varsin lupaavaa kyllä. Toimii mulle. Aika kauan näemmä mennyt siitä kun on uusia biisejä tullut, onko projekti enää aktiivinen?
0   +1 +2
 
7
ashtray 24.10.2003
no periaatteessahan tämä on ihanan hämyä [mistä tykkäilen] ja kaunista. kuitenkin menee jotenkiin liian matalalta ja käy puuduttavaksi. ei suinkaan paska piisi, mutta kertaan jäi kuunteleminen. tarvitsis vielä enemmän syvyyttä ja jotain joka jää mieleen. ihan kehityskelpoista :>
0   +1 +2
 
Stocco 07.10.2003
Juu lyhyt on :( Tuoli soundia mitäh? :D Tässä on sellaista Kinekamaisuutta että pakkohan tästä on jokseenkin pitää. Oikeastaan juuri tällaista musiikkia haluaisinkin löytää Mikseristä.
0   +1 +2
 
eimutta tämähän on aika hyvä. Oli ensimmäinen ajatukseni. Yleensä nimittäin suhtaudun varauksella kun joku mainostaa tuotoksiaan profiiliini. Tämä on oiekin mukavaa. Nuo samplet ovat kivoja... Bassline on oiekin mukava. Aivan liian lyhyt. tee tästä pidempi ja kehittelle eteenpäin niin eiköhän uppoa.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat