Mä en oo tuomari (oon vaan juomari)

2:54

Parodinen tulkinta parodiahahmosta Tuomari Nurmio. Kuuluisan artistin kuuloinen biisi -kilpailuun osallistuva kappale. Biisi soitettu ja laulettu ensin liveotolla akustisen kitaran kanssa ja myöhemmin lisäilty hieman mausteeksi slidekitaraa ja bassoa. Sanat syntyivät "lennosta" improvisoiden. :)

Sanoituksessa kaivataan syvästi taksin valopilkkua, liikutaan Rion satamassa, pelataan korttia, ryypätään ja hävitään rahat ... :)

Hannu Nurmio kertoo lehdessä ajatuksiaan mm. näin:

– Dumari on tietynlainen parodia, niinhän se alkuperäinen rillipää Tuomari Nurmiokin oli, hän sanoo.

Juuri tätä puolta hän haluaa tekemisissään korostaa nyt, merkkipäivänsä kunniaksi: Hannu Nurmion tekemisissä on usein mukana huumoria.

– En ole koskaan tsekannut prosenttia, kuinka paljon on biisejä, joissa sitä on ja ei ole, mutta kyllä se parodia on keskeinen elementti mun jutuissa, hän sanoo.

– Tärkeintä on, ettei leikki koskaan katoa musiikintekemisestä. Hyvät hetket ovat niitä, jolloin lamput syttyvät, silloin leikki on erityisesti läsnä. Tämä on nyt puhetta itselleni: minun pitää oppia näkemään asiat uudessa valossa. En ole tilivelvollinen kenellekään, vaan musiikkia on tehtävä niin kuin lapsi leikkii.

https://www.is.fi/musi...

Tässä versio Valo Yössä-kappaleesta vuodelta 2010:

https://www.youtube.co...

0.00   53 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta