Tämä päivä oli kuolemista

Unen Mysteerio | 30.10.2013 | Doom Metal
7:15
8.57   366 kuuntelua

Kappaleen sanat

Toisen päivän jälkeen näin näyn kauhean
ja halusin kuolla.
Taistelin petoa vastaan, näin jumalan katossa,
itkin pelosta.
Kun astuin ulos kadulle, katsoivat
ihmiset minua.
Muistutin outoa haamua,
en oikeaa ihmistä.

Tämä päivä oli kuolemista
mutta seuraava on vielä enemmän.


Tästä alkaa uusi nousu
vaik en ole vielä ylösnoussut.
Kuin toinen tuleminen, kuin mielessäni
aukeaisi muistohaudan ovet.
Maalasin eilen freskon jumalten juomalla,
tänään se puhuu minulle.
Kolmantena päivänä nousen
enkä muista mitään.

Tämä päivä oli kuolemista...

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
asara 12.11.2013
Otti aikansa että intron suhinoista ja kitaratunnelmoinneista tuli imetyksi sisään biisiin, mutta tapahtuihan se. Energinen laulu voisi ehkä ihan hivenen kovemmallakin olla. Hyvä biisi, joka kesti pituutensa verran.
0   +1 +2
 
8
R-iQ 12.11.2013
Intro oli siisti. Sopivasti pieniä efektointi juttuja mitä seurailla biisiä odotellessa. Sitten kun biisi polkaisee käyntiin niin sieltä lähtee kunnon stoner riffiä. Rummuissa toi crashpelti peittää kaiken muun alleen vähän ikävästi. Muuten biisissä tapahtuu tarpeeksi ja jammailun kuuntelee mielellään loppuun vaikka pitkä onkin. Laulusta en mitään melodiaa tai sanoja erottanut, mutta kyllä siitä sellasta vihasta fiilistä tulee biisiin. Tää oli yllättävän kiva.
0   +1 +2
 
8
J. Hifish 05.11.2013
Suhinasta huolimatta hyvä intro. Raskasta kitarointia, joka tukisi kyllä hyvin tuota kelpo sanoitusta. Kyllä tuon sanoituksen kehtaisi ihan kunnollakin örinälaulaa. Nyt se on mielestäni turhaan karjuttu ja sitten jätetty vielä hiljaiselle. Ehkä vähän tiivistystä kaipailisi tämä biisi. Vaikka tällainen ei arvatenkaan mielimusiikkiani ole, niin yllättävän kuunneltavaa saundien puolesta. Selvää potentiaalia löytyy.
0   +1 +2
 
8
Kerel 02.11.2013
En nähnyt alun kitaralla oikein linkkiä loppuosan kanssa. Positiivista, tarttuvat riffit sekä se, että rummut eivät jääneet vahvojen kitaroiden jalkoihin. Lyriksitkin ymmärsin, tosin ulosantia en. Mutta ehkä pelästyin aluksi biisin pituutta. Osottautui kuitenkin suht vaivattomaksi kuuntelukokemukseksi.
0   +1 +2
 
JyRSiö 01.11.2013
Niin tätä oon ollu itekki siis mukana tekemäs, että kommentoin nyt vaan Pohjois-Korean osa-alueita. Ekan säkeistön sanat on kyllä kovat, saatu just sellanen krapulasyöverifiilis taltioitua tohon. Vokaalit on kans äärettömän tiukat, tollasta Eyehategod tyylistä rääkymistä. Biisistä noin yleisesti niin tossa introssa ois ollu kiva saada pois tuo häiriöhumina mutta ei sitä tuon hiljasemmalle saanu. En nyt viitti sen enempää tätä analysoida. Tiukka biisi vaikka itse sanonkin. Neutraali seiska.
0   +1 +2
 
8
Tomi Kalevi 01.11.2013
Intro vähän liian pitkä, mutta palkitseva. Perusriffi toimii mainiosti ja soundit toimivat. C-osan (?) riffi turhan junnaava, alkaa ärsyttää. Laulu jätetty syystä taakse. Ozzya tai Lee Doriania kaipaa. Mutta biisi muuten omassa tyylilajissaan hyvä.
0   +1 +2
 
10
Kostiainen 31.10.2013
Introriffi/sointukulku on kyllä jostain hyvinkin tuttu, alkuaikojen Apulantaa tai jotain.. Mutta sitten tärähtääkin parin minuutin kunnon riffit. Kyllä jytisee. Vokaalit ovat kuulijaystävällisesti jätetty liioitellun taustalle. Sanat ovat kyllä genren huomioon ottaen hyvät ja asialliset. Intron liiallisesta pituudesta huolimatta kybä.
0   +1 +2
 
9
BVR 31.10.2013
Tosta alun cleanista riffistä tulee mieleen The Crescentin "Risti", mutta sehän ei pojat kuulkaa menoa haittaa. Ite runkuttelu kun lähtee vauhtiin niin olisin ehkä hieman hitaampaa riffiä odottanut, nyt mentiin niinkusta sata lasissa verrattuna alun riffiin. Mutta ei se mitään! En mie tuomitse! Koska tää meno ja melske toimii kuin metro ja sariini konsanaan. Sanat on kyllä tiukat, siitä ei pääse mihinkään.

Olipa mitäänsanomaton kommentti, mutta niin on kirjoittajakin.
+2   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta