Anna mulle voimaa

unioni | 09.02.2008 | Rock
4:48

Unioni:lta on ilmestynyt uusilevy! Joten paljon kysyttyä uutta materiaalia nyt myös mikserissä. Levyllä on yhdeksän biisiä ja tässä niistä yksi, pop/rock henkinen balladin rajamailla liikkuva biisi. Kuunnelkaa ja kommenteja otetaan mielellään vastaan.

9.07   3083 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
makes69 21.03.2008
Pojaat pistäkkäs levy jo Suomi Poppiin.
0   +1 +2
 
7
irma25 27.02.2008
Nätisti laulettu, laulajalla hyvä ääni tähän biisiin. Sanat jotenkin kummalliset, tekemällä tehty. Ei oikein kolahda, se jokin puuttuu.
0   +1 +2
 
9
Jykä44 16.02.2008
Helvetin hyvä balladi biisi Juha-Tapio hengessä hyvässä mielessä sanottuna. Biisi olisi ollut briljantti jos soolo olisi soitettu kitaralla. Muuten hyvä biisi.
0   +1 +2
 
9
slvs 16.02.2008
Aika tutun kuuloista Unionia. Näistä kolmesta mun mielestä vahvin biisi. Tosin levyllä on vielä pari parempaakin..
Basso- ja laulusoundeiltaan erittäin hyvä. Laulusoundi ja sen miksaus lähentelee jo iskelmätyyliä, mutta toimii loistavasti tässä. Rumpusoundit toimii huippuhyvin, peltejä lukuun ottamatta, en tiedä onko vika pelleissä vai mikityksessä. Kitaran särösoundi on hiukan kapea mun makuun.
Sanoitus on hyvä, pikkukliseitä joukossa, mutta niitä on aina. Sanoituksen keskeinen ajatus on silti mainio, pystyn samaistumaan siihen hyvin itsekin.
Foni tuo hienoa lisää biisiin, mutta välisoiton/soolon viimeinen sävel jää häiritsevästi lyhyeksi.
0   +1 +2
 
9
akikangasala 12.02.2008
ihan hieno biisi
0   +1 +2
 
10
Sorcerer 12.02.2008
Sävellys on tyylipuhdas hieman iskelmään kallellaan oleva poppis, jossa on onnistuneesti kasattu tutuista rakennuspalikoista hyvin toimiva kokonaisuus. Miksaus on selkeästi laulun ehdoilla tehty, ja niin toki pitääkin, koska vokalisti laulaa hyvin ja tuo tulkinnallaan tekstiin syvyyttä. Muu bändi on tässä kappaleessa hieman statistin roolissa ja ehkä sovitus voisi instrumentaation osalta olla paikoin rohkeampikin.

En silti löydä tästä suuremmin moitittavaa. Bändillä on konsepti hallussa ja materiaali kuulostaa erittäin valmiilta.
0   +1 +2
 
tukala 11.02.2008
Ensimmäisenä täytyy kehua laulajan tekniikkaa. Aivan loistavaa työtä. Biisi sinänsä on mielestäni YÖ-henkistä angstipoppia, joka ei yleensä saa sukkia pyörimään jaloissa. Näin hyvin toteutettuna sekin näyttää kuitenkin toimivan, sillä biisi kuulostaa hyvältä aina sävellyksestä toteutukseen. Hyvää työtä :D
0   +1 +2
 
9
katzunaturechild 10.02.2008
Loistava melodia, laulajan äänestä kuulee, että hän on syventänyt sanat hyvin. Ehkä vaihtaisin tuon "torven" toiseen soittimeen, esim. viuluihin, mutta silloinhan tämä kappale ei erottuisi joukosta niin hyvin, joten pisteet siitäkin :)
Taattua Unioni-laatua :)
Lippu korkeella poijjaat! :)
0   +1 +2
 
Timo JM 10.02.2008
Tavallaan ihan valmiinkuuloinen ralli biisinä. Kyllähän tällaisia radioon mahtuu. Toteutuksena aika demomainen, johon olis voinut yrittää vaikuttaa lisäinstrumenteilla. Jouset olis tehneet kerseissä nannaa.

Teksteissä häiritsi kertsin toinen puolisko, joka ei rytmillisesti oikein istunut. Bändi itse on varmaan jo niin tottunut siihen, ettei kuule mitään omituista.

Fonisoolo olis ehdottomasti kannattanut soittaa soolona, eikä melodian kertauksena. Nyt se kuulosti lähinnä puuduttavalta.

Kaunis biisihän tää on ja laulettukin niin, että tunnelma välittyy hienosti. Vähän masentunut fiilis jäi jälkimauksi. Onkohan se sitten hyvä vai huono juttu...
0   +1 +2
 
10
Minimalistista tunnelmointia, vähästä saa paljon, kun oikein oivaltaa.

Biisin herkkyys repäisee ajatukset moniksi uusiksi ajatuksiksi.
Rohkea veto. Hyvää juonta, joka polveilee riittävästi, vaan ei liikaa.

Ehjää ja täyteläistä, kaikki kohdillaan.
Upeita soolo-osuuksia, musiikillisesti nappijuttu.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2