Coral Reef

Uplink | 08.10.2003 | Chill Out
5:15

Mikäs sen mukavampaa rankan kiksuttelun jälkeen kuin "chillailla beachillä ja tsekkailla chiksei" :P Tämä biisi sopinee tilanteeseen. Projektini ensimmäinen chillailu.

9.67   4372 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Holmström 08.09.2005
Piti sitten mennä lähes 2 vuotta että löysin sattumoisin näin hienon ja täyteläisen biisin ja suoraan chill osastolta :) Itseasiassa kiitokset Larizzalle jotta löytyi, toisin ihan toisen biisin kautta... (Larizzan tietämättä)
No kuitenkin... koko tuotanto kahlattu läpi ja niistä muista sitten mahdollisesti toiste....

Tämä biisi on omassa lajissaan helmi...huippu..loistokkaan täydellinen äänimaailman huipentuman taajuuksia täydentävä ja rauhoittava teos.

Melodian kulku, rakenne koko biisissä erittäin loistava.
Yksinkertaisuudessaan täyteläinen.

Miksaus sekä kokonaistuotannon hallinta huippuluokkaa ja huomaa että artisti / tuottaja on alansa ammattilainen.

Tämä on biisi joka tarvitsee lisää tilaa niin klubi- kuin radiosoitto maailmassa...

Tuossa kun lukaisee aikaisempia kommentteja, niin huomaa ajan muuttuneen nykyhetkeen verrattuna... joillakin genret on mennyt pahasti sekaisin... Tämä on selkee chill jossa on nostetta melodicin rajamaille...

Biisin tunnelma pitää hämärtyvän alkuillan beachilla... josta ollaan juuri siirtymässä hetken kuluttua lähemmäksi klubia...alkavia melodic trancee ja yön lähestyessä suoraan asiaan...

Huippubiisi!

Thnx :)

ps. Olisi mukava jos saataisiin hieman updatea missä mennään tänäpäivänä tuottajan matskussa :)
0   +1 +2
 
10
PutteAtte 20.01.2009
Olipa Biisi! Toimi ihan törkeen hyvin, pitkään aikaan kuullu näin hyvää elektronista settiä! Stringsit, pianot ja rummut!!! Loistavat soundit!!! Eipä oikeen löydy mitään huomauttamista...
0   +1 +2
 
Dawn Sessions 30.06.2008
Oi, oikein kaunis aloitus tässä, heti heräsi toive päästä meren rantaan... :) - S/DS
0   +1 +2
 
10
Aurisgale 19.12.2004
Ai että miten ihanaa paditunnelmointia. Aivan kuin melodiat hyväilisivät pitkin kaunista naisen ihoa... Bassolinja on kuin täyteläisin suudelma ja lämpöisin hellyyden osoitus. Ruusuja puutarhassa. Aurinkoa meren rannalla. Rakkautta ja viattomuutta. Rakkautta joka ei kyseenalaista mitään, uskoo vain sokeasti tulevaisuuteen ja ikuiseen onneen.

Kickit ja muut häslingit soivat täydellisen groovin tyyliin ja biisi on muutenkin hyvä tunnelmaltaan. Chilli kappaleena kuitenkin varsin tanssittavaa materiaalia. Vahvoja aineksia täydellisen miksauksen kera, mitä mä muuta taas jälleen voisin toivoa enempää? Jos sen keksitte niin mä myyn kyllä jo oman sieluni pois! Se tuntuu aivan tois arvoiselta näin laadukkaan musan keskellä.
0   +1 +2
 
10
Axu-T 21.12.2003
Upeat soundit... Mieli kelluu halki tuntemattomien maailmojen.. Kaunista... Tätä tunnelmaa kaipaa usein. CHILL! PEACE! <3
0   +1 +2
 
10
blizzie 09.12.2003
Uuh. Ihana melodia. Äänimaisema oli jotenkin poikkeuksellinen chilliin, mutta se kyllä todellakin toimi. Kymppi :)
0   +1 +2
 
10
unikoi 08.12.2003
En jaksa alkaa vääntämään tunnin pituista luentoa siitä, mikä toimii ja mikä ei. Kokonaisuus on varsin onnistunut, miksaus täydellisyyttä hipova. Huomaan pianossa olevan pientä säröä..onkohan tarkoituksella tehty...?;)
0   +1 +2
 
10
Avara 07.12.2003
Voi jäätärä :P Joskus kauan aikaa sitten kuuntelin tämän, en pitänyt yhtään. Sitten muiden biisien kuuntelun jälkeen, olit ehdoton ykkönen mikserissä trancen teossa. Sitten päätin ladata tämän biisin uudestaan koneelle ja sitten vasta huomasin miten hyvä kappale tämä on. En juurikaan pidä Chill musiikista mutta tässäpä poikkeus. Tuo piano on aivan mahtava.
0   +1 +2
 
10
anzx 17.11.2003
Holy christ.. Ehdin jo epäillä artistin taitoja kuunneltuani tuon solar storm kappaleen, mutta tää on jotain uskomatonta. Ehdottomasti parhaita chillejä mitä oon kuullut. Biitti tuli mukaan yllättäen, odotin biisin etenevän perinteisemmällä chilli linjalla mutta ehdotonta plussaa tämäkin. Pituutta olisi ehkä voinut olla vielä tuplasti lisää mutta menee näinkin, repeat päällä :)
0   +1 +2
 
9
Jka 06.11.2003
Puhdasta ja selvää = kaunista! =)
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3