Those days (Original mix)

6:34

Uutta matskua. Hieman tyylistäni poikkeavaa taas (Omaa tyyliäni etsiessä). Kommenttia ja arvosanaa tulemaan. Kiitos.

BPM - 140

9.33   853 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
DJ Mihailov 14.01.2006
No siinä tuli se ysi mutta ei kai se haitanne. Voisi sen periaatteessa antaa. Zemppiä uusien biisien kanssa!
0   +1 +2
 
9
DJ Mihailov 14.01.2006
Täytyy sanoa, että itsekkin pidän tästä biisistä. melodiat olivat ihan kelpoa ja tuo liidi(string melodia taustalla) oli kanssa varsin asiallinen. Mukavaa pimputus melodiaa on kanssa ympätty kivasti joukkoon. Hiukanhan tämä toistaa.Olisi sitä tietenkin voinut olla vähemmän mutta mukavaa tunnelmointia silti. Itse olisin laittanut melodioiden sekaan paljon muitakin melodioita biisiä elävöittämään mutta ei paha, ei paha. Niukasti alle kiitettävän menee. Melodiat ovat hyvin hallussa sulla ja se on vain plussaa. ja kehitystä on tapahtunut jo paljon.
0   +1 +2
 
9
Putte 16.12.2005
Se mikälie delay-kilkutin ihastutti. Siinä oli oikeastaan tämän biisin koukku, se joka jaksoi pitää mielenkiintoa yllä. Paljon sitä toistettiinkin, mutta parempi vain. Muiltakin osin biisi on ihan jännää tavaraa; tavallaan perusmeininkiä, perinteisillä padeilla. Laukkaava bassolinja sopii hyvin tälläiseen tähtienväliseen matkailuun.

Loppupeleissä sisältöä kuusiminuuttiselle on aika vähän, varsinkin melodioiden osalta. Olisi ollut kiva kuulla jotain yllättävää, esim. muutosta sointukulussa tai muuta vastaavaa.

Annan ylimääräistä plussaa vielä siitä, että saat näinkin hyvää jälkeä aikaan, vielä omaa konettanikin tehottomalla peeceellä. Luulin, että olen ainoa nuhapumpun soittaja näinä päivinä. Siitä todella plussaa. Varmasti on jouduttu tekemään kompromisseja äänenlaadun ja tehonsäästön suhteen. Summa summarum, heikohkolla laitteistolla huippu soundia. Hiottavaa löytyy vielä sieltä täältä, mutta koskapa se pilkun nypläys loppuisi.

Yhdeksikkö lienee varsin ansaittu. Entinen Putte olisi saattanut jopa kympinkin tiputtaa, mutta koska mikserin trancetarjonnan keskimääräinen taso on kokoajan nousussa, täytyy vähän tiukentaa kriteerejä. Hieno biisi siis!
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta